Oldal frissítése

ECG PCB 538 fehér

4,5 64 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG PCB 538 fehér

Automatikus kenyérsütőgép házi kenyérhez, két dagasztó lapáttal és teljesen automatikus előkészítéssel - elég betenni a nyersanyagokat, kiválasztani egyet a 10 elektronikus programból, és várni a kész kenyeret. Amikor szükség van további összetevők behelyezésére, a felhasználót figyelmezteti egy hangjelzés. Kenyér elkészítésénél a héj sütésének három szintje - világos, közepes és sötét - közül lehet választani. A könnyű kezelést több gomb és áttekinthető LCD-kijelző szolgálja. Az eltávolítható részeket lehet mosni mosogatógépben.

Paraméterek és specifikációk:

Teljesítmény:
800 W

Programok száma:
10

Kenyér tömege:
Maximum 1,3 kg

Héj sütési fokozatai:
világos, közepes, sötét

programok:
BASIC (klasszikus) - fehér búza- és barna rozskenyérhez, továbbá a fűszernövényekkel és mazsolával gazdagított kenyérhez. Ez a legjobban használható program.
QUICK (gyors) - fehér-, búza- és rozskenyér gyors elkészítéséhez. Az ebben a programban sütött kenyér kisebb és vastag a közepe.
FRENCH (pirítós) - Könnyű kenyér, francia kenyér sütéséhez ropogós héjjal és könnyű középpel.
RAPID (édes) - kenyér keverése, dagasztása és sütése extra rövid idő alatt. Ehhez a programhoz 48-50°C-os hőmérsékletű vizet (vagy más folyékony összetevőket) szükséges használni.
WHOLE WHEAT (teljes kiőrlésű) - teljes kiőrlésű kenyér sütéséhez. Ez a beállítás több időt ad az előmelegítésre és a magvak felduzzasztására. Ezzel a programmal nem tanácsos a TIME (idő) -/+ funkciót használni.
CAKE (torta) - ebben a beállításban elkeverednek az összetevők és a beállított ideig sülnek. Ajánlott az összetevőket megelőzően két részre osztva összekeverni és ezeket külön tenni utána a sütőedénybe.
DOUGH (előkészítés) - ebben a rezsimben csak tészta készül, sütés nélkül. Az előkészítés után a tésztát fel lehet használni zsemle, pizza, stb. sütéséhez. Ezzel a beállítással el lehet készíteni bármilyen tésztát egy pékségben.
BAKE (sütés) - barnakenyér vagy torták sütéséhez.
JAM (lekvár) - dzsem vagy lekvár készítéséhez friss gyümölcsből.
SANDWICH (szendvics) - könnyű kenyér sütéséhez kenyér lágy és kemény héjjal.

Késleltetett indítás:
13 óra

Szín:
fehér

Méretek:
420 × 240 × 280 mm

 

Tömege:
6,5 kg

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 800 W
Töltet tömege 1 300 g
Horgok száma 2 db
Tulajdonságok Kijelző

Funkciók és programok

Funkciók Késleltetett indítás, Hőmérséklet megtartása, sütőprogram megállítása, Hangjelzés
Programok száma 10

Kiegészítők

Kiegészítők Dagasztóhorog/horgok
Kód:  EAV6102
Termékszám:  340830024958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05