Oldal frissítése

ECG OV 124

4,7 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG OV 124

A 150 kg teherbírású, 100g pontossággal mérő ECG OV 124 személyi mérleg magával ragad majd ultravékony, elegáns, fekete-ezüst designjával, ellenálló, 6 mm 6 mm vastag edzett üvegével. Nagy előnye, hogy a pontos mérés mellett meg tudja mérni a testzsír-százalékot is, izomtömeget és vízmennyiséget. Ki tudja számítani az ajánlott napi kalóriamennyiséget, ennek köszönhetően remek segítőtársa lesz mindenkinek, aki ügyel az egészséges életmódra, figyeli kondícióját és igyekszik lefogyni.

Főbb előnyök

  • Ultravékony kialakítás
  • biztonsági edzett üveg
  • teszsír-, izomtömeg- és vízmérés
  • kiszámítja az ajánlott napi kalóriamennyiséget
  • akár 12 fős memória
  • extranagy LCD kijelző
  • Automatikus nullázás, kikapcsolás

Remek funkciók és felszereltség

A mérleg 12 személy mérési adatait tudja tárolni. A könnyen olvasható, extranagy LCD-kijelző, néhány másodperc alatt megmutatja a mérés eredményeit. A következő funkció, ami megkönnyíti a mérleg használatát, az automatikus bekapcsolás és a nullázás. Az automatikus kikapcsolás kíméli az elemet, hosszabbá teszi élettartamát. A mérleg töltése 1 db 3V lítium elemmel történik, amelyet a csomagban szállítunk.

Méretek:
302 x 17 x 302 mm

Paraméterek

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 150 kg

Anyag

Mérőfelület anyaga Üveg

Konnektivitás

Elem típusa CR2032
Kód:  EAZ1031n
Termékszám:  341310444958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15