Oldal frissítése

ECG OR 2090

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG OR 2090

Minden otthonban van egy hideg sarok, ahova a hagyományos radiátorok melege nem ér el. Ezekre az esetekre a legjobb megoldás egy hordozható melegítő. Ilyen az ECG OR 2090 kilenc-gerinces elektromos olajradiátor, ami köszönhető a fogantyú karoknak mindkét oldalon és a teljesen mozgatható kerekeknek, így szükség szerint áthelyezhető. A radiátornak egy fokozatmentesen állítható termosztátja van, a bekapcsolást világító LED jelzi ki, és az 1,5 m hosszú kábelnek elmozdítás idején használható tárolóhelye is van. Működése emellett rendkívül csendes, így a szobában vagy a hálószobában is elhelyezhető.

Az ECG OR 2090radiátor főbb jellemzői

  • A radiátornak kerekei vannak és tárhelye a kábel felcsévézéséhez - teljes mértékben hordozható
  • Az ECG OR 2090 radiátornak folyamatosan állítható termosztátja van
  • LED kijelző lámpa mutatja a bekapcsolt állapotot
  • 3 beállítási fokozat - 750, 1500, és 2000 W
  • A radiátor karbantartásmentesen működik - nem kell cserélni az olajat

Funkcionális és biztonságos

A radiátornak három beállítási fokozata van - 750, 1500 és 2000 W, és hatékony a nagy hőfelhalmozása - az áramból való kikapcsolás után még sokáig termel hőt. Az ECG OR 2090 radiátornak emellett dupla termikus biztosítéka van, amely biztosítja a használat maximális biztonságát. Tehát ne félj a radiátort felügyelet nélkül bekapcsolva hagyni! 

Paraméterek

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 1 500 W
Teljesítményszintek száma 3

Funkciók

Funkciók Termosztát
Kód:  ECGRA002
Termékszám:  8592131306493
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15