Oldal frissítése

ECG MTD 205 SS mikrosütő

4,5 39 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ECG MTD 205 SS mikrosütő

Az ECG MTD 205 SS egy jól megtervezett mikrohullámú sütő, ami rozsdamentes külsővel és belsővel büszkélkedhet. 20 l  hasznos térfogatot kínál, és a mikrohullámú teljesítménye  700 W. Ezzel a társsal a konyhában könnyen készíthet egy gyors vacsorát, vagy kiolvaszthat húst a másnapi ebéd elkészítéséhez . Az átlátható digitális vezérlés lehetővé teszi, hogy öt teljesítmény szint, vagy a nyolc  automatikus főzés program közül válasszon. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiolvasztás funkció
  • Gyermek biztonsági zár
  • 8 előre beállított program
  • Gyönyörű rozsdamentes acél kivitel
  • 5 teljesítményszint

Hasznos funkciók

A kiolvasztás automatikus - a készüléken be kell állítani a kiolvasztandó élelmiszer súlyát. Természetesen létezik egy praktikus időzítő, amivel a sütésidőt akár 95 percre is beállíthatja.

. A forgótányér átmérője 24,5 cm, ami illeszkedik a nagyobb tányérok méretéhez. A gyerekzár megakadályozza a kicsik hozzáférését a sütőhöz. A rozsdamentes acélból készült modern design-nak köszönhetően az ECG MTD 205 SS mikró illeszkedik minden konyhához.

 
Kód:  EAV2215d
Termékszám:  310510424958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15