Oldal frissítése

ECG HK 1050

Leárazás -20 %
9 990 Ft 12 490 Ft

ECG HK 1050

Romantikus hullámok fáradtság nélkül. A(z) ECG vállalat által gyártott csipeszes hajsütővas ügyes segítőtárs azok számára, akik természetes hatású hullámokat szeretnének egy drága fodrász közbeavatkozása nélkül. Ez a stílusos hajsütővas melynek maximális teljesítménye 1000 W elsősorban csipeszes kialakításáról ismerhető fel. A csipesszel könnyebb megfogni a hajat, így nem lesznek eltérő méretűek a hullámok. Fejének átmérője 35 mm, így ez a hajsütő a szélesek közé tartozik. Elsősorban hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. A hibátlan frizurához a hajunk típusához megfelelő hőmérsékletet kell választanunk. Fontos, hogy finomabb haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg vastagabb hajra magasabb hőfokot válasszunk.

Hajsütővas ECG HK 1050 Képernyő
Hajsütővas ECG HK 1050 Csomagolás/doboz

A(z) ECG HK 1050 hajgöndörítő főbb tulajdonságai

  • ECG csipeszes hullámosító hajsütő a csodálatos hullámokért
  • Anyag: műanyag
  • Választható hőfokok száma: 2
  • Könnyű használat
  • A vezeték hossza: 1,8 m
  • Átmérője: 35 mm

A(z) ECG HK 1050 hajgöndörítő kiegészítő funkciói

A csomagolás a készüléken kívül a következőket tartalmazza: Hajkefe. Tehát frizurádnak csak kreativitásod szabhat határt. A(z) 1,8 m hosszú vezeték komfortos használatot biztosít. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellé költöznöd. További pozitívuma az utazótáska, amely megvédi a sérülésektől és a portól. Elegáns és modern formája már csak hab a tortán.

Hajsütővas ECG HK 1050 Tartozékok

Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Teljesítményfelvétel 1 000 W
Hőmérséklet fokozatok száma 2
Kábel hosszúsága 1,8 m
Átmérő 35 mm

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa Hajkefe
Működés és kiegészítők Útitáska

Szín

Szín Fekete, Szürke

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ECGKV837
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  341720334958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05