Oldal frissítése

ECG FS 40 N rozsdamentes acél állvány

3,9 41 értékelés
33 590 Ft

ECG FS 40 N rozsdamentes acél állvány

Bizonyári mindenki ismeri a helyzetet, amikor a rettentő hőség elől legszívesebben vízbe csobbanna , de muszáj otthon maradni vagy a munkahelyen. A forró napokat könnyebben átvészelheti az ECG FS 40 N ventilátorral. Elegáns, rozsdamentes acéllal rendelkezik, ezzel a ventilátorral elviselhetőbbé teheti az irodai vagy otthoni légkört. 

A 40 cm átmérőjű nagy teljesítményű 55 wattos ventilátor erős légáramot képez, így pillanatok alatt lehűti a környezetet. A fújás erőssége 3 fokozatban állítható, így igény szerint használható, továbbá a fej is választhatóan lehet statikus vagy forgó. A forgó mód igen praktikus, mert így nagyobb terület hűthető. A ventilátor biztonsági ráccsal van felszerelve a probléma mentes működésért, a magassága is állítható. 



Műszaki adatok:
átmérő:40 cm
Fogyasztás:
55 W
zajszint:
Max. 60 dB
Szín:
rozsdamentes acél

Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zajszint 65 dB
Teljesítményfelvétel 50 W
Sebességfokozat 3
Lapátok átmérője 40 cm
Funkciók Oszcilláció
Tulajdonságok Állítható dőlésszög, Állítható magasság
Minimális magasság 135 cm
Maximális magasság 135 cm

Típus

Típus Álló

Szín

Szín Ezüst
Kód:  EAD5204
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  365530124958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20