Oldal frissítése

ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro

5 1 értékelés
179 190 Ft

ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro

Spórolj időt, és szerezz örömöt a főzés során az új ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro konyhai robotgéppel. 1800 W-os motorral szerelték fel, amely akár profi konyhában is bátran használható, mivel készíthetünk vele akár igényes kenyértésztát is. A motor teljesítménye könnyedén állítható 6 sebességi fokozatban, így könnyedén beállíthatjuk a szükséges sebességet. Köszönhetően a bolygómozgásnak, amikor is a robotfej és a keverőfej ellentétes irányba mozog működés közben, a robotgép garantálja az egyes összetevők hibátlan keverékét. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy minőségi rozsdamentes acélból készült tállal, melynek űrtartalma 8 l, amely bátran használható akár a vendéglátóiparban is. Olyan lényeges előnyei vannak, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és érintéses vezérlés. A nagyszerű ECG konyhai robotgép megjelenését fekete szín tökéletesíti.

Konyhai robotgép ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro ...
Konyhai robotgép ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro ...

ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro konyhai robotgép lényeges paraméterei

  • Ezen ECG konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során
  • 1800 W teljesítményű motorral látták el
  • 6 sebességi fokozat közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • Az alapos keveréshez ideális a bolygómozgás
  • Keverőtál minőségi rozsdamentes acélból 8 l térfogattal
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés, dagasztás és keverés
  • Hála a pulzáló funkciónak, az alapanyagokat sokkal gyorsabban és alaposabban tudjuk összedolgozni
  • Eme teljesen fémből készült ECG konyhai robotgép tökéletes stabilitást és hosszú élettartamot biztosít
  • A folyamatos sebességszabályozás lehetővé teszi, hogy a munkatempót saját igényeinknek megfelelően állítsuk be
  • Az érintésvezérléssel egyszerűen és kényelmesen módosíthatjuk a beállításokat az étel elkészítése közben
  • Fekete szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

A strapabíró ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro konyhai robotgép funkciói

Eme ECG konyhai robotgépnek köszönhetően fejlesztheted főzési tudományod. Kiválóan alkalmas például tojás vagy tojásfehérje, illetve bármilyen habkrém felverésére. Játszi könnyedséggel készíthetünk vele krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Nincs szükség többé a fárasztó dagasztásra, mivel tökéletesen összedolgozza a tésztát ügyelve arra, hogy az kellően könnyű és levegős legyen. A dagasztó funkcióval a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Bármikor előállíthatjuk a kedvenc kenyér, pizza vagy desszert tésztánkat. Hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Nem okoz vele problémát a különféle diófélék vagy jég ledarálása, ezenkívül ízletes levesek, zabkása vagy egészséges turmixok készítésére is nagyszerűen alkalmas. Így lehetőségünk lesz megkóstolni az igazán finom ízeket. A darálóval a húst lehetőségünk van egyaránt durvára és finomabbra is aprítani. A házi darált hús készítése közben saját magunk dönthetünk az ízesítésről, nem mellesleg a minőség is garantált.

Konyhai robotgép ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro ...
Konyhai robotgép ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro ...

Próbáld ki a nagyszerű ECG konyhai robotgép extra funkcióit

Ezen ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro konyhai robotgép nagy segítség egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is. A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat. Teljesen fémből készült, ezért biztosítja a tökéletes stabilitást és a hosszú élettartamot. A munkatempót igény szerint testre szabhatjuk, hála a folyamatos sebességszabályozásnak. A strapabíró ECG Konyhai robotgép használatával gyorsabban és könnyebben végzünk a feladatokkal.

A konyhai robotgép intelligens funkciói garantáltan lenyűgöznek használat közben

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak hála nincs szükség többé felesleges erőfeszítésre az ételek elkészítése során. A beállításokat gyorsan és egyszerűen módosíthatjuk az érintésvezérlésnek köszönhetően. Az ügyes ECG robotgép alkalmazkodik igényeinkhez, ezáltal nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában.

Konyhai robotgép ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro ...
Konyhai robotgép ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro ...

Eme ECG konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, kolbásztöltő feltét, dagasztószár, ballon habverő, turmix feltét, húsdaráló, reszelő dob, keverőtál, habverő kar és keksz készítő 3 szeletelő korong. Ezzel a bőséges tartozékkal ezen ECG FORZA 7800 Ultimo Scuro konyhai robotgép több különálló eszközt helyettesít, így alkalmunk van sok helyet és pénzt megspórolni.

Kábel hosszúsága:

1,15 m

Zajszint:

75 dB

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

35,5 × 23,9 × 39,5 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

11,4 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Kolbásztöltő feltét, Dagasztószár, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló, Reszelő dob, Keverőtál, Habverő kar, Keksz készítő
Keverőtál űrtartalma 8 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 800 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás, Keverés
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb, Teljes fordulatszám szabályozás, Teljesen fém ház, Érintéses vezérlés
Kábel hosszúsága 1,15 m
Zajszint 75 dB

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Rozsdamentes acél
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 39,5 cm
Szélesség 23,9 cm
Magasság 35,5 cm
Tömeg 11,4 kg

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ECGKR893
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FORZA 7800 Ultimo Scuro
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15