Oldal frissítése

ECG EFT 6169 SS

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG EFT 6169 SS

Ez a beépíthető rozsdamentes acél páraelszívó 3 sebességfokozatú teljesítménnyel bír - akár 169 m3 levegő elszívására képes óránként, így használata kisebb konyhákba ajánlott. Tiszta levegőt biztosít, csökkenti a penész kialakulásának kockázatát, tehát pozitív hatással van az egészségre is. A páraelszívó 2 alumínium zsírszűrővel van felszerelve, amelyek egyszerűen tisztíhatók mosogatógépben is. Megtisztításuk után újra teljes mértékben használatra készekké válnak.

A konkurens készülékek többségével összehasonlítva két visszacsapó szeleppel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a konyhába nem áramlik be a hideg levegő a téli időszakban sem. Ha szerkezeti okoból adódóan nem lehetséges az levegőelszívás, a páraelszívó használható légkeringetéses üzemmódban is. Ez szénszűrő használatával érhető el (nem tartozék), amelyen keresztül a szűrt tiszta levegő kerül vissza a konyhába. Ennek az üzemmódnak az előnye az ételszag eltüntetése ellentétben a zsírszűrővel, bár a készülék teljesítménye kissé csökken (ez minden páraelszívó esetében így van). 


Főbb jellemzők:

  • Rozsdamentes acélból készült, korszerű design
  • A termékhez tartozik két fém zsírszűrő
  • Jó ár-teljesítmény arány
  • Kitűnő szívóerő
 
Kód:  FAV5011t
Termékszám:  EFT6169SS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20