Oldal frissítése

ECG CDR 888 USB ezüst

4,4 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG CDR 888 USB ezüst

Szereti a zenét, de nem akarja, hogy a fejhallgató korlátozza? Szeretné megosztani kedvenc zenéit a barátaival, vagy egyszerűen egy kis partit szeretne rendezni otthon? Akkor minden bizonnyal jól jön ez az ECG CDR 888 USB rádió, melynek áthelyezése egyik helyről a másikra már méreteinél fogva sem jelent problémát. 

Sokoldalú zenelejátszó

Játszi könnyedséggel hallgatható vele zenei CD, a CD-R-en vagy CD-RW-n tárolt WMA és MP3 formátumú albumok. Amennyiben Ön nem híve a másolásnak (égetésnek), elég pendrive-ra mentenie kedvenc zenéit, majd azt minden további nélkül csatlakoztassa az USB-porton keresztül, amely a rádió tartozéka. Az AM/FM rádióállomás-kereső együttműködve a kihúzható antennával együtt gondoskodik arról, hogy a rádióadó vétel mindig tiszta legyen. Ha nosztalgiázó típus, és otthon még fellelhetők régi audiokazettái, mi sem egyszerűbb: tegye be a kazettát a készülékbe, s egy gombnyomással indítsa el!

Mindig kéznél a tiszta hang

Két darab, egyenként 1,5 W teljesítményű hangszóró biztosítja a tiszta és jó hangzást. Ha nem szeretné zavarni környezetét hangos zene hallgatásával, csatlakoztassa a 3,5 mm-es bemenet segítségével a fejhallgatót, és kedvenc dalainak segítségével vonuljon a zene világában. Az AUX-in bemenetet azok a felhasználók értékelik, akik külső eszköz bevonásával (például egy telefon vagy MP3 lejátszó) szeretnének zenét hallgatni. A rádiómagnetofon hálózatról vagy 6 db C típusú elemről működtethető.

 
Kód:  WE096l
Termékszám:  CDR 888 USB Silver
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20