Oldal frissítése

ECG BTR 1000 fekete

4,4 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG BTR 1000 fekete

Retro hullám visszatér, így a vállalat jött ECG ECG Radio BTR 1000, ami önmagában egyesíti egyszerre retro és a modern design. A rádió egy FM tuner digitális hangolás és a memória a legnépszerűbb és hallgatott állomást. Is van egy Bluetooth interfész, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli lejátszás más készülékekkel, így kapcsolódni az okostelefon, táblagép vagy számítógép. Természetesen az MP3 játszható USB és SD memóriakártyákat.

A hátoldalon a készülék oldalán található AUX csatlakozó a közvetlen kapcsolatot más audio forrás, a fejhallgató-csatlakozó, micro USB hálózati bemenet. Azonban egy nagy funkció a második USB-bemenet, hogy lehet használni, mint egy "power bank", és számol fel és más külső eszközök használata közben áramot a beépített akkumulátor.Radio tartalmaz egy beépített akkumulátor, amelynek kapacitása 2100 mAh, amellyel élvezni akár 6 óra teljes zenehallgatás, anélkül, hogy keresik a energiaforrás. A praktikus hordozófül rádió lehet használni, mint egy állvány a telefon vagy tabletta, és még hozzá, és továbbítja. 

Műszaki adatok:

Jellemzők:

  • AUX
  • kártyaolvasó
  • FM tuner
  • fejhallgató kimenet
  • USB
  • kiegyenlítő
  • Bluetooth
  • Töltés USB-n keresztül

USB támogatott formátumok:
Mp3

Száma készletek:
20

elemek:
3,7 V / 2100 mAh

teljesítmény:
2 x 2,5 W

Méretek (Sz x Ma x Mé):
417 × 193 × 143

súly:
1,5 kg

Szín:
fekete

Kód:  WE096k
Termékszám:  BTR1000BLACK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05