Oldal frissítése

ECG BTR 1000 fehér

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG BTR 1000 fehér

A retro hullám visszatér, így az ECG cég piacra dobta az ECG BTR 1000 rádiót, amely egyesíti a retro és a modern stílust. A rádió digitális hangolású FM állomáskeresővel rendelkezik, a legnépszerűbb és leghallgatottabb állomások elmenthetők. A Bluetooth funkció lehetővé teszi a vezeték nélküli lejátszást okostelefonról, tabletről vagy USB porton keresztül más eszközről. Természetesen az MP3 formátum is lejátszható USB porton keresztül vagy SD memóriakártyáról.

A hátoldalon a készülék oldalán AUX csatlakozó található más hangforrás csatlakoztatására, továbbá fejhallgató-csatlakozó, illetve micro USB hálózati bemenet. A második USB-bemenetet "power bank"-ként lehet használni: feltölthet más külső berendezést a beépített akkumulátornak köszönhetően. A rádió 2100 mAh teljesítményű beépített akkumulátorral rendelkezik, amellyel akár 6 órán át hallgatható a zene anélkül, hogy más energiaforrásra lenne szükség. A praktikus hordozófülnek köszönhetően a rádiót táblakép vagy telefon állványaként is lehet használni, és könnyen magával viheti bárhová. 

Műszaki adatok:

Jellemzők:

  • AUX in
  • kártyaolvasó
  • FM állomáskereső
  • fejhallgató kimenet
  • USB
  • kiegyenlítés
  • Bluetooth
  • Töltés USB-n keresztül

USB-vel támogatott formátumok:
Mp3

Elmentett rádióállomások száma:
20

Elemek:
3,7 V / 2100 mAh

Teljesítmény:
2 x 2,5 W

Méretek (Sz x Ma x Mé):
417 × 193 × 143

Súly:
1,5 kg

Szín:
fehér

 

Kód:  WE096k2
Termékszám:  BTR1000WHITE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10