Oldal frissítése

EBA 1624 S 4 mm

201 390 Ft

EBA 1624 S 4 mm

Az EBA 1624 S 4 mm iratmegsemmisítő jól bírja az intenzív használatot

A nagy teljesítményű EBA 1624 S iratmegsemmisítő 4 mm-es egyenes vágással és 240 mm-es bemeneti szélességgelakár 18 papírlapot is képes egyszerre kezelni. Az edzett acélpengéknek köszönhetően még a gemkapcsokat és műanyag kártyákat is képes felaprítani. Az EBA iratmegsemmisítő szabadalmaztatott SPS (Safety Protection System) biztonsági és védelmi funkciókkal van felszerelve, amelyek garantálják az összes dokumentum kényelmes és biztonságos megsemmisítését.

Aprítógép EBA 1624 S 4 mm

Első a biztonság

A készülék SPS (Safety Protection System) védelmi funkciókkal büszkélkedik, amelyek közé tartozik az elektronikusan vezérelt biztonsági szelep - ez megakadályozza, hogy nemkívánatos tárgyak kerüljenek a készülékbe -, automatikus hátramenet és kikapcsolást papírelakadás esetén, automatikus kikapcsolást a hulladéktartály feltöltése után, az alapajtó zárásának elektronikus vezérlését és a EBA 1624 S iratmegsemmisítő kétfokozatú motorvédőjét.

Aprítógép EBA 1624 S 4 mm

Az EBA iratmegsemmisítő könnyen kezelhető és gazdaságosan működik

Az EBA 1624 S iratmegsemmisítő a „ZERO ENERGY” takarékos üzemmódnak köszönhetően energiát takaríthat meg, amely 30 perc inaktivitás után teljesen leállítja az áramfelhasználást. Az EBA iratmegsemmisítő könnyen kezelhető az EASY-SWITCH többfunkciós kapcsolónak hála, amely kiemelkedik áttekinthető menüjével és színes, terhelési szintjelzéssel ellátott jelzőfényével. Az EBA 1624 S automatikus start/stop funkcióval rendelkezik, amelyet egy optikai érzékelő vezérel.

Aprítógép EBA 1624 S 4 mm

Hatalmas tartály az aprított papír számára

Elmúltak azok az idők, amikor állandóan ki kellett szedni a felaprított papírt. Az EBA 1624 S 4 mm-es készülék 35 literes hulladéktárolóval rendelkezik. Úgy tervezték, hogy ne kelljen szemeteszsákokat használnod, amely plusz gondot és kiadást jelentett.

Aprítógép EBA 1624 S 4 mm

Mivel fog lenyűgözni az EBA 1624 S iratmegsemmisítő?

EBA iratmegsemmisítő

Az EBA 1624 S 4 mm kiváló minőségű edzett acélpengékkel rendelkezik, amelyek felaprítják a gemkapcsokat és a műanyag kártyákat.

EBA iratmegsemmisítő

Többfunkciós kapcsolóelem integrált optikai jelzéssel az EBA iratmegsemmisítő üzemállapotáról.

EBA iratmegsemmisítő

Elektronikusan vezérelt biztonsági szelep a bemeneti pontnál, amely megakadályozza a nem kívánt tárgyak bejutását.

EBA iratmegsemmisítő

Kiváló minőségű elektronikus alkatrészek a megbízható működés érdekében az aprítógép teljes használata során.

EBA iratmegsemmisítő

Az EBA 1624 S 4 mm stílusos faajtóval rendelkezik, tartós vasalatokkal és kerekekkel.

EBA iratmegsemmisítő

A kék angyal pecsét a világ legrégebbi ökológiai pecsétje, amelyet a különösen környezetbarát termékeknek ítélnek oda.

A legjobb termékekhez a legjobb anyagok szükségesek

EBA iratmegsemmisítő

A német EBA cég az iratmegsemmisítők gyártásában a vezetők közé tartozik. Aprítói kiváló minőséget és kézműves kivitelezést kínálnak. A készülékek csak bevált alapanyagokból készülnek – a pengék vágásához használható minőségi acéltól a legkisebb csavarig. Ezen túlmenően az EBA az adott modell gyártásának befejezése után akár tíz évig is biztosít pótalkatrészeket a gépeihez. Az EBA termékek szabványa a legmagasabb szintű biztonságot jelenti a felhasználó számára. Az iratmegsemmisítők termékválasztéka a kis irodai gépektől a nagy kapacitású aprítógépekig sokféle gépet tartalmaz.

Paraméterek

Típus

Típus Automata

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Biztonság

NBÚ tanúsítvány NSA tanúsítvány nélkül
Vágás típusa Horizontális metszet
Max. papír aprítási méret Max. 6 mm-es csíkok

Tulajdonságok

Papír anyagsűrűsége a maximális aprításhoz 70 g/m²
Megsemmisíthető anyagok Papír, Gémkapcsok és tűzőkapcsok, Műanyag kártyák
Tartály mérete 35 l

Felszereltség

Felszereltség Visszafelé járatás, Kikapcsolás túlmelegedés/túltelítettség esetén, Kivehető kosár, Automatikus indítás/megállítás

Méret & súly

Szélesség 39,5 cm
Magasság 63,5 cm
Mélység 29,1 cm
Tömeg 21 000 g
Kód:  EBA100a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  16244111

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10