Oldal frissítése

EATON SMART Xcomfort világítás és elektronikai berendezések távvezérlése okoseszközről

Kiegészítők a termékhez

EATON SMART Xcomfort világítás és elektronikai berendezések távvezérlése okoseszközről

Vezéreld fényforrásaid és elektromos berendezéseid kényelmesen otthon vagy bárhonnan. Alkosd meg saját világítási beállításaidat tévézéshez, olvasáshoz, pihenéshez vagy étkezéshez. A beállítások bármikor változtathatók. Elindultál már otthonról, és akkor vetted észre, hogy nem kapcsoltad le a világatást vagy valamelyik készüléke? Mégsem kell, hogy hazamenj! Használd okoseszközöd (telefonod), és egyszerűen kikapcsolhatod, amit úgy felejtettél. Hazaérkezéskor vagy épp távozáskor egy gombnyomással be- vagy kikapcsolhatod összes eszközödet a központi vezérléssel. A SMART csomagok bővíthetők, extra kiegészítő funkciókat adhatsz hozzá a már meglévő csomagodhoz, hogy teljes mértékben kihasználhasd az okosotthonok nyújtotta előnyöket.

Főbb jellemzők:

  • Elektromos eszközeid és fényforrásaid intelligens és kényelmes működtetése
  • A csomaghoz 2 elektronikai berendezést csatlakoztatható 3800 W teljesítményig és egy 2300W teljesítményig
  • Dimmer aktor a halogén és egyéb izzók számára (125W-ig), vagy szabályozható fényerősségű (dimmelhető) energiatakarékos izzókhoz (25W-ig)
  • Időzítő funkció és automatikus vezérlés
  • Jelenlét szimuláció a véletlenszerű működtetéshez
  • Egyszerű kezelés okostelefonról, tabletről, okos TV-ről vagy a számítógépről
  • A rendszer további kiegészítő csomagokkal bővíthető, így egy teljesen funkcionális „okosotthon“-t hozhatsz létre

Hatékony és egyszerű kezelés

A csomag 4 RF kapcsolóaktort tartalmaz melyek különféle módon szerelhetők be a már meglévő villamos dobozokba (230V), pl. a lámpaburkolat alá (csillár mennyezetrózsájába) vagy egy kapcsolódobozba (elosztóba), 2 RF kapcsolóaktort energiaigényes berendezésekhez vagy világításhoz 3680W teljesítményig, a biztosítás 16 A-es kismegszakítókkal történik. Az RF dimmer halogén és egyéb izzók fényerő szabályozására szolgál 125W-ig vagy dimmelhető energiatakarékos izzókhoz 25W-ig.

Könnyű beszerelés és üzembehelyezés

A rendszert úgy tervezték, hogy bárki egyszerűen beszerelhesse és telepíthesse. Vezeték nélküli rádiófrekvenciás kapcsolókkal vezérelhetjük a világítást, a szellőzést, a redőnyöket, szabályozhatjuk a fényerőt, a klímát. Így a vezetékek számára szükséges falvéséseket, az átépítéssel járó piszkot és felfordulást elfelejthetjük. Az intelligens vezérlő egység a Wifi routerhez csatlakoztatható, az Eaton Smart Home Xcomfort applikációt pedig töltsd le okoskészülékedre, korlátlan számú felhasználó használhatja az app-ot. PC-ről vagy okos TV-ről webböngésző segítségével vezérelheted otthonod.

A csomag tartalma:

1 x RF Smart Manager (Xcomfort vezérlőegység okoseszközökhöz, távoli elérésre)

2 x RF kapcsolóaktor 16A (fényforrás és készülékek kapcsolásához 3680W teljesítményig, meglévő kapcsolókhoz való csatlakoztatáshoz bináris bemenettel)

1 x RF kapcsolóaktor 10A (világításvezérléshez)

1 x RF dimmer aktor (a halogén és egyéb izzók vezérléséhez 125W-ig és az energiatakarékos, szabályozható izzókhoz 25W-ig)

1 x 4 pontos RF kapcsoló (a kapcsolóaktorok és dimmer aktor helyi szabályozásához, fehér)

1 x 2 pontos RF kapcsoló (a központi ON/OFF vezérléshez, fehér)

 

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Elektromos hálózat
Kód:  NZE201a
Termékszám:  SMART OVL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10