Oldal frissítése

EATON SMART xComfort fűtésszabályozó

Kiegészítők a termékhez

EATON SMART xComfort fűtésszabályozó

Takaríts meg pénzt a fűtéssel miközben biztosan meleg otthon vár rád, mikor hazaérkezel. Az XComfort csomag lehetővé teszi, hogy mobiltelefonnal ellenőrizze és felügyeld a házat, a lakást vagy a nyaralót, amikor munkahelyed vagy, utazás közben vagy éppen vásárolni mész a családdal. A rendszernek köszönhetően nem kell otthon lenned a hőmérséklet beállításához, akár távolról is beállíthatod azt és mire hazaérsz, meleg otthon vár. Minden SMART csomag bővíthetőplusz funkciókkal további csomagok hozzáadásával, így a modern intelligens otthon minden előnyét élvezheted.

Legfontosabb jellemzők

  • Intelligens, kényelmes fűtés, fűtési költségmegtakarítással (akár 30%)
  • Kapcsold be a fűtést, mielőtt hazaérsz (távvezérlés a mobil alkalmazással)
  • Fűtési profilok a preferenciának megfelelően (Komfort, gazdaságossági, fagyvédelem elleni)
  • Monitorozd és állítsd be a fűtést okostelefonodról, táblagépedről vagy számítógépedről
  • A termosztát a hőmérsékletet és a páratartalmat méri, a gomb forgatásával megváltoztathatod a hőmérsékletet
  • A rendszer kibővíthető további csomagokkal, hogy teljes intelligens otthont hozz létre

Hatékony kezelés

A hőmérséklet és a páratartalom a vezeték nélküli termosztáton keresztül mérhető, például a nappaliban. Az intelligens központi egység értékeli az adatokat, és a mobil alkalmazás által beállított fűtési profil vagy parancsok alapján vezeték nélkül vezérli a fűtést. A kazánt, a keringető szivattyút vagy az elektromos fűtőtesteket az RF kapcsoló vezérli, amely szintén mérni és értékelni fogja az elektromos fogyasztást. Állítsd be a fűtési időket, és válassza ki a kívánt fűtési módot. Amikor elhagyod a házat, csak nyomd meg az RF gombot, és a kiválasztott módnak megfelelő hőmérséklet lesz otthon.

Bonyolult telepítés nélkül

A rendszert úgy tervezték, hogy bárki telepíthesse azt. Mivel az egyes eszközök vezeték nélkül kommunikálnak, a telepítéshez nincs szükség építési munkálatokra és a új kábelek elhelyezésére. Az intelligens meghajtó internet hozzáférésen keresztül csatlakozik egy WiFi routerhez, és okostelefonra vagy táblagépe letölthető az Eaton Smart Home xComfort. Az alkalmazás korlátlan számú felhasználói eszközre telepíthető. A ház vezérelhető egy webböngészőn keresztül számítógépről vagy intelligens TV-ről is.

Csomagolás:

1x RF Smart Manager (xComfort kezelőegység okostelefonokhoz és táblagépekhez, távoli hozzáférés)

1x RF kapcsoló működtető 16 a hőforrás (gázkazánok, elektromos, fűtő) átkapcsolására 3680W-os villamos fogyasztásmérővel, bináris bemenet a fűtési blokkoláshoz (pl. HDO)

1x RF szobai termosztát (a hőmérséklet és páratartalom vezeték nélküli méréséhez, hőmérséklet-korrekcióhoz)

1 × 2 pontos RF kimeneti gomb (a Comfort / Economy fűtési mód bekapcsolásához, fehér)

 
Kód:  NZE201c
Termékszám:  SMART TOP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15