Oldal frissítése

EATON 9PX 3000i RT3U

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 055 990 Ft

EATON 9PX 3000i RT3U

Ez a szünetmentes forrás megoldja azokat a problémákat, amelyek áramkimaradás esetén merülhetnek fel. A folyamatos energiaellátást igénylő berendezések számára tökéletes védelmet biztosít. A forrást, például szerverek vagy orvosi eszközök számára tervezték. A forrás előlapján kék háttérvilágítású grafikus LCD-kijelző található, amely a felhasználási határértékeket mutatja. A szünetmentes tápegység LAN kártya csatlakozási lehetőséggel (SLOT) rendelkezik. A szünetmentes egységet (UPS) el lehet helyezni egy szabvány tartóra, mint két modult (3U) vagy mint egyedül álló tornyot, A szünetmentes tápegységet távolról is ki lehet kapcsolni..

Legfontosabb jellemzők

  • A forrás teljesítménye 3000 VA / 3000 W
  • 8 x IEC C13 + 2 x IEC C19 aljzat
  • Grafikus kijelző könnyű navigációval
  • Véd a leállás, az  adatvesztés és a folyamat megszakítása ellen
  • LAN kártya csatlakozási hely (SLOT)
  • Modul mérete: 3U
  • Szín: Fekete

akkumulátor

A szünetmentes tápegység üzemelés közben is cserélhető akumlátorral rendelkezik, amit úgy lehet cserélni, hogy a végberendezések áramellátását meg kellene szakítani. A háromfokozatú töltési technológiának köszönhetően, az akkumulátor cellái kevésbé használódnak el és így meghosszabbodik az élettartamuk. A szünetmentes tápegység a nyilvános hálózatra való csatlakozás nélkül is indítható a beépített ólom-akkumulátorok segítségével.. A VRLA 12V / 9 Ah típusú akkumulátor tökéletesen biztosítja az egész rendszer működését egy esetleges áramszünet esetén is..

 

Paraméterek

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 3 000 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 3 000

Hatékonyság

Tápellátás típusa Online dupla konverziós

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kimenet típusa

IEC 320 C13 8
IEC 320 C19 2
További felület és védelem RS-232

Rack

Rackhoz tervezve 3U

Tulajdonságok

UPS típusa Rack

Méret

Szélesség 485 mm
Magasság 130 mm
Mélység 440 mm

Tömeg

Tömeg 27,4 kg
Kód:  NZE156a9
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  9PX3000IRT3U
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15