Oldal frissítése

EATON 9PX 1500i RT2U

Ingyenes
szállítás boltjainkba
708 490 Ft

EATON 9PX 1500i RT2U

Ez a tartalék erőforrás megoldja azokat az esetleges problémákat, amelyek áramkimaradás esetén jelentkezhetnek. Tökéletes teljesítményvédelmet biztosít olyan eszközök számára, amelyek folyamatos áramfelvételt igényelnek.
Megfelelő erőforrás például orvosi eszközökbe épített szerverekhez. A tápegység előlapján egy kék háttérvilágítású grafikus LCD kijelző található, amely felhasználói felületet biztosít. A forrás LAN kártyahelyet (slot) biztosít.
A szünetmentes tápegység két standard (2U) modulba vagy toronyállványként helyezhető el. A biztonsági forrás távoli leállítási szolgáltatást kínál.

Fontosabb jellemzők

  • Áramforrás 1500 VA / 1500 W
  • 8 x IEC C13
  • Grafikus kijelző a könnyű navigációhoz
  • Véd a leállástól, adatvesztéstől és a folyamat megszakításától
  • Slot a LAN kártyához
  • Szín: Fekete

Akkumulátor

A back-up tápegység cserélhető elemet kínál, amely a működés közben is kivehető anélkül, hogy ne kelljen megszakítani a a berendezések áramellátását. A háromfázisú töltési technológianak köszönhetően az akkumulátorcellák kevésbé kopnak, így élettartamuk hosszabb. A biztonsági forrás a beépített ólomakkumulátorok segítségével elindítható nyilvános hálózatról. A VRLA 12 V / 9 Ah akkumulátor biztosítja a rendszer tökéletes működését áramkimaradás esetén.

Paraméterek

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 1 500 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 1 500

Hatékonyság

Tápellátás típusa Online dupla konverziós

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kimenet típusa

IEC 320 C13 8
További felület és védelem RS-232

Rack

Rackhoz tervezve 2U

Tulajdonságok

UPS típusa Rack

Méret

Szélesség 450 mm
Magasság 86,5 mm
Mélység 440 mm

Tömeg

Tömeg 18,9 kg
Kód:  NZE156a3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  9PX1500IRT2U
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15