Oldal frissítése

EATON 9PX 1000i RT2U

Ingyenes
szállítás boltjainkba
569 990 Ft

EATON 9PX 1000i RT2U

Ez a szünetmentes tápegység megoldja minden problémádat, amely felmerülhet áramkimaradás esetén. Tökéletes védelmet nyújt a zavartalan villamos energiát igénylő eszközök számára. A tápegységet többek között szerverek vagy orvosi eszközök számára tervezték. Az előlapon kék háttérvilágítású LCD-kijelző található, amely a kezelőfelület megjelenítésére szolgál. A tápegység LAN kártya foglalattal rendelkezik. A UPS két modulba (2U) helyezhető szabványos rackben vagy önállóan, toronyban. A tápegység távoli leállítás funkcióval is rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • Forrás teljesítmény 1000 VA/1000 W
  • 8 x IEC C13
  • Grafikus kijelző egyszerű navigációval
  • Véd áramszünet, adatvesztés, és folyamat megszakítás ellen
  • LAN kártya foglalat
  • Szín: fekete

Akkumulátor

A szünetmentes tápegység cserélhető akkumulátorral van felszerelve, amely akár működés közben is kicserélhető, anélkül, hogy az áramellátás megszakadna a végberendezések felé. A háromfokozatú töltésnek köszönhetően az akkumulátor cellák kevésbé használódnak el, és hosszabb élettartamra is képesek. A szünetmentes tápegység elindítható a hálózatból a beépített ólom-savas akkumulátorok segítségével. A VRLA 12V/9 Ah típusú akkumulátor tökéletes működést biztosít egy esetleges áramszünet esetén.

 

Paraméterek

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 1 000 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 1 000

Hatékonyság

Tápellátás típusa Online dupla konverziós

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kimenet típusa

IEC 320 C13 8
További felület és védelem RS-232

Rack

Rackhoz tervezve 2U

Tulajdonságok

UPS típusa Rack

Méret

Szélesség 150 mm
Magasság 210 mm
Mélység 340 mm

Tömeg

Tömeg 11,1 kg
Kód:  NZE156a1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  9PX1000IRT2U
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20