Oldal frissítése

EATON 5SC 3000IRT IEC

Ingyenes
szállítás boltjainkba
683 190 Ft

EATON 5SC 3000IRT IEC

Ez a tápegység megold minden problémát, amely áramkiesés esetén keletkezhet. Tökéletes védelemt biztosít minden elektromos berendezésnek, amelyek állandó eletromos energiát igényelnek. Ideális például szerverek vagy orvosi berendezések számára. Az előlapon kék háttérvilágítású LCD-kijelző található az összes szükséges információval. LAN kártya telepítése is lehetséges. A UPS két modulba helyezhető (2U) szabványos állványba vagy tower formában. A tápegység házon kívülről is kikapcsolható.

Legfontosabb jellemzők

  • Teljesítmény 3000VA/2700W
  • 8x IEC C13 + 1 × IEC C19
  • Grafikus kijelző
  • Védi az elektromos berendezéseket
  • LAN kártya telepítése
  • Szín: fekete

Akkumulátor

A tápegység cserélhető akkumulátorral rendelkezik, amely cserélhető működés közben. Nem szükséges megszakítani az áramellátást. A háromfokozatú töltésnek köszönhetően az akkumulátor cellák élettartama hosszabb. A beépített ólom-savas akkumulátorokkal a tápegység feszültség nélkül is elindítható a nyilvános hálózathoz csatlakoztatva. A VRLA 12V/9Ah típusú akkumulátor biztosítja a zökkenőmentes működést, áramszünet esetén.

Paraméterek

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 2 700 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 3 000

Hatékonyság

Tápellátás típusa Line interactive

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kimenet típusa

IEC 320 C13 8
IEC 320 C19 1
További felület és védelem RS-232

Rack

Rackhoz tervezve 2U

Tulajdonságok

UPS típusa Rack

Méret

Szélesség 647 mm
Magasság 86,2 mm
Mélység 441 mm

Tömeg

Tömeg 35,3 kg
Kód:  NZE053h4a8
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  5SC3000IRT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15