Oldal frissítése

EATON 5S 550i IEC

5 2 értékelés
48 190 Ft

EATON 5S 550i IEC

Aggódik az elektromos áram ingadozása és a túlfeszültség miatt valahányszor villámlik? Nem szeretné, hogy a nem kívánt áramkimaradás és az értékes adatainak elvesztése kellemetlen meglepetést okozzon Önnek, vagy már kidolgozott munkája kárba menne? Az EATON UPS 5S szünetmentes tápegység megbízható védelmet biztosít készülékeinek és elektromos fogyasztóinak az áramellátás kimaradásával szemben, akár sűrű és terhelt elektromos környezetben is. A berendezés AVR (Automatic Voltage Regulation) technológiája segítségével korrigálja a feszültségingadozásokat anélkül, hogy merítené az akkumulátort, és megakadályozza, hogy a készülékek teljesen tönkre menjenek csúcsfeszültség esetén.

Az EATON UPS 5S 3 darab tartalék tápellátású és túlfeszültség ellen védett aljzattal rendelkezik, valamint további egy darab, csak túlfeszültség elleni védelemmel ellátott aljzatot tartalmaz, amelyek közük mindegyik IEC típusú. Az adatcsatorna védelméről sem feledkeztek meg, amely gondoskodik az internet kapcsolat túlfeszültség elleni védelméről. Fél terhelés esetén 10 perce marad összes munkájának elmentésére. Az akkumulátorok rendszeresen és automatikusan ellenőrzik saját működésüket, így időben értesül, ha ki kell őket cserélni.

A tápegység függőleges vagy akár vízszintes helyzetben is telepíthető, például a képernyő alá. A berendezés könnyedén integrálható Windows, Mac és Linux operációs rendszerekbe egy USB kábel segítségével. Ezután az Eaton Power Companion UPS szoftverrel vezérelhető. Ehhez a modellhez egy USB kábel és két darab IEC-IEC kábel tartozik a terhelés csatlakoztatásához.


Műszaki adatok:
Kapacitás:
550 VA / 330 W
Bemeneti feszültség:
175-275 V
Kimeneti feszültség:
230 V +/- 10% (50-60 Hz automatikus észlelés)
Aljzatok:
3x tartalék tápellátású aljzat (IEC)
1x túlfeszültség ellen védett aljzat (IEC)
Biztonsági mentés ideje:
50%-os terhelés esetén: 10 perc
70%-os terhelés esetén: 6 perc
Egyebek:
LED
Akkumulátor ellenőrzése
Mélykisülés elleni védelem
Indítás akkumulátorról
Méret:
250 x 87 x 260 mm
Tömeg:
4,96 kg
Szín:
fekete
Kivitelezés az alábbi szabványok és normák alapján:
IEC / EN 62040-1, IEC / EN 62040 -2, CB Report, CE jelölés

Paraméterek

Teljesítmény

Valódi teljesítmény 330 W
Látszólagos teljesítmény VA-ban 550

Hatékonyság

Tápellátás típusa Line interactive

Biztonsági másolat ideje

Biztonsági mentési idő 100%-os terhelés mellett 1 perc
Biztonsági mentési idő 50%-os terhelésnél 9 perc

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kimenet típusa

IEC 320 C13 4
További felület és védelem USB

Tulajdonságok

UPS típusa Hagyományos

Méret

Szélesség 87 mm
Magasság 250 mm
Mélység 260 mm

Tömeg

Tömeg 4,96 kg
Kód:  NZE053h1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5S550i
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10