Oldal frissítése

Easy Spray XL felmosó mop

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Easy Spray XL felmosó mop

Az egyedi LEIFHEIT Easy Spray XL 56690, hihetetlen 42 cm-es törlőszélességgel, különösen alkalmas laminált, fa vagy parafa padlóra és egyéb nedvességre érzékeny felületekre. Ennek ellenére sikeresen használható csempéken, linóleumon vagy kőpadlókon is. A 650 ml-es tisztítószer-adagolóval felszerelt rugalmas 360°-os forgócsukló könnyebben megközelíti még a nehezen megközelíthető területeket is, miközben a szennyeződéseket a falak, a lépcsők, a bútorok vagy az ágy alatt törli. A mop fogantyújának egyszerű permetező vezérlése van. Az integrált permetezőgép finom köd formájában adagolja a tisztító oldatot, és a minimális folyadékmennyiségnek köszönhetően a padló gyorsan szárad. A mopot könnyen tárolhatod és mindig készen áll a használatra.

A LEIFHEIT Easy Spray XL 56690 padlómosó készülék főbb jellemzői

  • Egyedülálló mop beépített spray-vel és fogantyúvezérléssel a szennyezett padlók gyors tisztításához
  • Alkalmas laminált, fa vagy parafa padlóra és egyéb nedvességre érzékeny felületekre
  • Levehető, könnyen tölthető 650 ml-es tisztítószer-tartály
  • LEIFHEIT Easy Spray XL 56690 forgócsukló a nehezen hozzáférhető területek egyszerű tisztításához
  • Tartozék mosható mop fedél szabadalmaztatott Micro Duo rostból
  • A praktikus 42 cm-es törlőszélességű LEIFHEIT mop mindig készen áll a használatra
  • Anyag - alumínium / műanyag / mikroszálas

Hogyan kell kezelni az EASY Spray XL mopot

Önts vizet a leszerelhető 650 ml-es spray-víztartóba, add hozzá a megfelelő tisztítószert a padló típusának megfelelően, helyezzük a víztartót a felmosórongyra, nyomd meg a fogantyút a padlón és permetezd a padlóra. Ezután azonnal töröld le egy törlőkendővel. A permet finom köd formában kerül a padlóra, így az EASY Spray XL felmosórongy nedvességre érzékeny felületekre is alkalmas. A csomag tartalmazza a szabadalmaztatott Micro Duo mop fedelet a mérsékelten nedves, hatékony tisztításhoz, amely 60°C-on mosható öblítő nélkül, és amely könnyen rögzíthető a mop fejéhez rögzíthető. A cserélhető mopfedél és padlótisztító megvásárolható. Az adagolót vízzel és a megfelelő tisztítószerrel feltölteni pedig rendkívül egyszerű.


Paraméterek

Típus

Típus Lapos felmosó
Kód:  LEIFZAT663
Termékszám:  56690
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15