Oldal frissítése

E-Blue SEICO Minuscule, zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

E-Blue SEICO Minuscule, zöld

Az E-Blue SEICO Minuscule vezeték nélküli egér egy elegáns kiegészítője a mindennapi irodai munkának, amellett, hogy nőies megjelenéssel bír. Aszimmetrikus megjelenése alkalmassá teszi mind bal-, mind jobbkezes használatra, vezeték nélküli működése pedig egy rendkívül előnyös tulajdonsággal bír: véget vet a végtelennek tűnő kábel gubancolódásnak az asztalán.

Legfontosabb jellemzői

  • Ergonómikus forma
  • Háromgombos
  • Szép küllem
  • Stabil adatátvitel 10 méteres hatótávon belül

A kábelek többé nem lesznek az útjában

Köszönhetően egyedülálló ergonómikus kialakításának az E-Blue Seico Minuscule kényelmes fogást biztosít még hosszú órákon át történő használat után is.
Teljes értékű vezeték nélküli egér, mely kiválóan alkalmas a mindennapi használatra, kompatibilis PC-kkel és laptopokkal egyaránt. Élvezze a nagyobb munkafelületet, még akkor is, ha majd kávéscsészék és iratok foglalják el - a kábelek akkor sem lesznek az útjában.

Praktikus és szép

Az egér három gombbal van felszerelve: bal- és, jobb oldalival, valamint egy görgővel. Érzékenysége három fokozatban állítható, az adatátvitel nagy stabilitást mutat bármely irányba egészen 10 méter távolságig. Az egeret, melyet 1 db AA elem lát el elektromossággal, egyszerűen csatlakoztathatja számítógépéhez az USB vevőegységen keresztül és máris élvezheti kiváló tulajdonságait, kezdve a minden irodát azonnal feldobó kellemes külsejével.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,5 cm
Magasság 3,3 cm
Mélység 9,5 cm
Tömeg 20 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Vezeték nélküli USB vevőegység

Egér használata

Típus Irodai
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 1 600 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Szín

Szín Zöld
Kód:  EBLUE07f
Termékszám:  EMS615GRAA-IF
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15