Oldal frissítése

E-Blue Polygon billentyűzet és Cobra II egér

4,7 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 7 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2-4 db 7 080 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5-9 db 7 010 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 10 vagy több db 6 830 Ft/db

E-Blue Polygon billentyűzet és Cobra II egér

Szerezd be ezt a magas színvonalú, kedvező árú, billentyűzetből, egérből és egérpadból álló E-blue készletet! Így nem csak pénzt takarítasz meg, hanem valóban kiváló minőségű készletre tehetsz szert, amivel tényleg sokáig elégedett leszel.

E-Blue Polygon billentyűzet

Az E-Blue Polygon egy praktikus gamer billentyűzet, ami modern designnal, felhasználói kényelemmel és hasznos funkciókkal rendelkezik. A leggyakrabban használt billentyűk kitűnnek a színükkel, így a játék közben nem vesz el időt a megfelelő billentyű kitapogatása, és teljes mértékben a teljesítményre koncentrálhatsz. A feliratok a gombokon lézerrel készültek, így idővel sem fognak lekopni. A kényelmet tovább fokozzák az állítható lábak, amiknek köszönhetően kedved és igényeid szerint állíthatod be a billentyűzet dőlésszögét. 

A hagyományos billentyűzetekkel szemben az E-Blue Polygon a rendkívül gyors válaszidejével is kiemelkedik. Az utasításaidat késleltetés nélkül hajtja végre, így előnyben leszel az ellenfeleiddel szemben. Az E-Blue Polygon emellett ellenáll a kiöntött folyadékok okozta károsodásoknak is, ebben pedig egy intelligens megoldás segíti lyukak formájában az alsó részen, amiken keresztül a kiöntött folyadék távozik.

A legfontosabb előnyök:

  • Rendkívül gyors válaszidő
  • A leggyakrabban használt billentyűk színkódolása
  • Állítható lábak
  • Lézerrel készített feliratok, amelyek megnövelik az élettartamot
  • Angol felirat
  • Cseppálló

E-Blue Cobra II egér

Az egér rendkívül pontos optikai szenzora még a legapróbb mozdulatokra is reagál. Ennek köszönhetően a játékot végig az ellenőrzésed alatt tarthatod. Emellett beállíthatod a DPI-t is, akár három szinten. Ez egér elegáns és extravagáns designnal, figyelemfelkeltő LED világítással, valamint felhasználóbarát és ergonomikus kivitelezéssel rendelkezik. 

Az alaposan kidolgozott gombok előnyhöz juttatnak majd az ellenfeleiddel szemben, hiszen professzionális játékosok ihlették. A játékreakciódat rendkívül gyors válaszidővel tartja a megfelelő sebességen.

E-Blue Mazer Marface S egérpad

Ez a lenyűgöző egérpad azért készült, hogy teljesítse még a legigényesebb játékosok elvárásait is. Az egérpadot rendkívül magas hőmérsékleten feldolgozott anyagokból készítették, ennek köszönhetően tökéletesen sima felületet kínál a gyors és pontos mozgásvezérlésért, amit minden professzionális gamer értékelni fog.

Az egérpad éleit úgy tervezték, hogy elkerülhető legyen a pad fölösleges érintkezése a kezeiddel, így a játék közben nem fordulhat elő, hogy a sok kézmozgatás miatt az egérpad felcsavarodik.

 

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer
Billentyűzet formátum Standard - 100%
Típus Membrán

Elrendezés

Lokalizáció Angol
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Kétsoros keskeny
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Keskeny
Kurzornyilak Széles

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 45,8 cm (458 mm)
Magasság 3,6 cm (36 mm)
Mélység 16,9 cm (169 mm)

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 10, Windows 11

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 1 600 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Gombok funkciói DPI-váltás
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Egyszínű
További tulajdonságok Súlyok

A csomagban

Csomag tartalma Alátét, Súlyok
Kód:  EBLUE14p
Termékszám:  EKM820BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20