Oldal frissítése

E-Blue Cobra 3 az 1-ben

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

E-Blue Cobra 3 az 1-ben

A Cobra gamer billentyűzet a lekerekített íveket, valamint a karcsú és modern design-t kombinálja. A megkülönböztető, ám divatos külsőt a szintén vonzó LED háttérvilágítás egészíti ki. Olyan játékosok számára készült, akik minőségi terméket keresnek, de a megbízhatóság és a könnyű manőverezési lehetőségek is fontosak számukra. Az ultragyors billentyűk lehetővé teszik számukra a gyors reakciót, ellenfelek kivonását a játékból, valamint a láthatatlanná válást. Lenyűgöző kék LED: az egyedi kék LED világítás kihangsúlyozza a központi kobra jellemvonásait, a billentyűzet továbbá oldalsó panellel is rendelkezik. A diffúz fény hűvös hatást kelt, mellyel ragyog a sötétben. Csúszásgátló a csuklódnak: a billentyűzet alsó része csúszásgátlóval lett ellátva, mely megakadályozza csuklód lecsúszását az eszközről. Cserélhető színű billentyűk: a 8 leggyakrabban használt billentyűt kékre válthatod, így jobban tájékozódhatsz játék közben. Ha tetszik a billentyűzet, a kék viszont kevésbé, a csomagban található fekete billentyűket bármikor a helyükre teheted. Cseppálló: a billentyűzet vízelvezetővel ellátott, így a víz nem marad az eszközön. Ennek köszönhetően nem befolyásolja majd a folyadék a funkcionalitást és az irányítást a termék felett. Igazítható: a billentyűzet dőlésszöge a játékos igényei szerint igazítható. Specifikációk: - Billentyűk száma: 104 - Beépített stabilizációs tömeg - Csatlakoztathatóság: USB - Méretek: 471 x 215 x 37 mm - Kompatibilis az alábbi operációs rendszerekkel: Windows 98 /2000 / ME / NT / XP / Win 7 , MAC, Linux.

A Cobra gamer egere alapvető funkcióival a kezdő játékosok igényeinek felel meg. Az optikai red wave érzékelő lehetővé teszi az egér mozgásának és pozíciójának pontos értelmezését. Az ergonomikus egér 4 szintű DPI beállítást kínál, így a játékosok pontos irányítást tudhatnak magukénak az egér felett a játék minden pillanatában, így élvezve azt. Súlyok a nagyobb stabilitásért: a stabilitás növelése érdekében könnyű fém súlyok kerültek beépítésre a Cobra egérbe. Ez segíti a stabilitást, valamint biztosítja a tökéletes érzést a kéznek. Az eszköz így tökéletesen és biztosan irányítható. Egyedi design: Az egér gombokkal bővített egyedi design-nal rendelkezik, ezzel megkülönböztetve a klasszikus modellektől. A kifinomult mikrokapcsoló lehetővé teszi a nagyfokú kattintási pontosságot játék közben. LED háttérvilágítás: Az egér oldalából rejtélyes kék LED fény árad, mely fokozza vonzerejét a játékos meggyőzéséért. A háttérvilágítás továbbá a DPI-t szabályozza. Minden felhasználói igénynek szeretnénk megfelelni irodában és játék során egyaránt, ezért a készülék könnyű előre és hátra történő mozgás biztosító oldalsó gombokkal felszerelt. Specifikációk: - Állítható DPI: 800/1200/1600/2400 - Válaszidő: 125 Hz - Gombok száma: 6 - Élettartam: 5 000 000 kattintás - Csatlakoztathatóság: USB - Méretek: 129 x 64 x 39 mm - Kompatibilis az alábbi operációs rendszerekkel: Windows 98 / 2000/ME/NT / XP / Win 7.

Ezt a Cobra gamer fejhallgatót elsősorban játékosok számára tervezték. A luxus megjelenés, döntött mikrofon,  puha fülpárnák és több órás játékot biztosító fejpánt kombinációja. Zárt fejhallgató: a zárt típus a 40 mm-es neodímium mágnessel garantálja az abszolút sztereó hangzást, hogy biztosan hallhasd minden ellenfeledet. Kifejező és kristálytiszta hangzás, mely minden csata során csodálatos élményben részesít majd. Igazítható fejpánt: A fejpánt extra puha anyagból készült, mely azon kizárólagos célból készült, hogy kényelmesen viselhesd. Mérete állítható, hogy megfeleljen igényeidnek. A pánt állításáért felelős csatok rozsdamentes acélból készültek a hosszú élettartamért. Zajcsökkentés: A fülpárnák bőrborítású felszínnel és belül habbal rendelkeznek, hogy maximalizálják a zajcsökkentést, így teljesen a játékra fókuszálhatsz. Élvezheted a hihetetlen hangzást és a tökéletes kommunikációt a csapattársaiddal. Állítható mikrofon: A mikrofon 120 fokos szögig szabadon állítható, hogy a játékosok igényeinek teljes mértékben megfeleljen. Az alkalmazott technológiának köszönhetően hangodat kristálytisztán továbbítja. A vezérlőnek köszönhetően a legigényesebb játékok során is csökkenthető és növelhető a hangerő. Specifikációk: - Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz - Hangszóró átmérője: 40 mm - Impedancia: 32 Ohm - Hangszóró érzékenysége: 117 dB - Állandó teljesítmény: 30 mW - Feszültség: 5 V - Csatlakoztathatóság: 3,5 mm jack - Kábel hossza: 2,3 m - Méretek: 230 x 110 x 190 mm - Tömeg: 353 g

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok

Szín

Szín Fekete
Kód:  EBLUE14r
Termékszám:  EKM828BKUS-IU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10