Oldal frissítése

E-Blue Auroza

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

E-Blue Auroza

E-Blue Auroza extravagance
 

Extravagáns játékosoknak

Az E-Blue Auroza egyedi design-jának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen számítógéphez, de a teljes szépsége csak a  játék közben történő használat során mutatkozik meg.


Még éjszaka is használhatja

Az elegáns és praktikus billentyűzet háttérvilágításának köszönhetően mindig tökéletes funkcionalitással bír, még a teljes sötétségben is.
Emellett, arra is megvan a lehetősége, hogy megváltoztassa a világítás színét (kék, piros és lila), vagy, hogy teljesen kikapcsolja azt.

Ukázka podsvícení

Csodálatos háttérvilágítás


Gyors és kényelmes

Összehasonlítva a hagyományos billentyűzetekkel, az E-Blue Auroza kiemelkedik az ultra gyors válaszidejével. A játékban adott parancsokat késedelem nélkül teljesíti, amivel jelentős előnyre tehet szert a riválisokkal szemben.

A maximális felhasználói kényelem érdekében az E-Blue Auroza tizenhat multimédiás gombbal rendelkezik. Az állítható láb (két pozíció) és a beépített csuklótámasz tovább fokozzák a kényelmét.


Šikmý pohled
 

Ellenálló, nem csak a vízzel szemben 

A billentyűzet egyik előnye az is, hogy nagy az ellenállása. Minden billentyűzetkapcsoló legalább 10 millió leütést bír, és ellenálló a folyadékkal szemben. A folyadékkal szembeni ellenállást intelligens megoldás segíti, ugyanis a billentyűzet alján folyadékelvezető lyukak találhatók.

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Gamer

Elrendezés

Lokalizáció US
Billentyűk típusa Hagyományos (Magas profilú)
Enter billentyű Kétsoros keskeny
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Világító gombok

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 51 cm (510 mm)
Magasság 4,2 cm (42 mm)
Kód:  EBLUE13
Termékszám:  EKM701BKUS-IU

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20