Oldal frissítése

Dyson V7 Animal

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Dyson V7 Animal

Hogy a takarítás nem csak kellemetlen kötelesség lehet, bizonyítja a Dyson V7 Animal porszívó. Az erőteljes motorral teljesítménye elérheti akár a 110 000 fordulat/perc sebességet, így könnyen eltávolíthatja a legapróbb szennyeződéseket is bármilyen padlóról vagy szőnyegről. A Dyson V7 Animal egy rúd és kézi porszívó kombinációja: a használat módja teljes mértékben a felhasználó preferenciájától függ, illetve a beépített akkumulátor állapotától. Ha összehasonlítjuk más modellekkel, kitűnik egyszerűen kiüríthető portartályával és a tartozékok széles kínálatával, ami megkönnyíti otthonod tisztán tartását. Előnyei közül érdemes megemlíteni a kiváló minőségű ergonómiát is. A gyártó az ügyesen megalkotott fogantyúval elérte, hogy bárhol is fogsz a porszívóval takarítani, kényelmesen tarthatod.


A Dyson V7 Animal főbb jellemzői

  • Rendkívül nagy teljesítményű motor (akár 110.000 ford./perc)
  • A Cyclone technológia kiszűri a finom port és az allergéneket
  • Akkumulátor, amely lehetővé teszi a porszívó használatát akár 30 percig, konnektor nélkül
  • A rúdporszívó és a kézi porszívó kombinációja
  • A portartály egyszerű kiürítése
  • Alkalmas bármilyen padló és szőnyeg porszívózására
  • A mellékelt forgó kefével könnyű a lépcső karbantartása
  • A kompakt kialakítás, a fogantyúban lévő súlyponttal, megkönnyíti a kezelést
  • Praktikus tárolási lehetőség, a speciális fali tartónak köszönhetően

A csomag tartalma:

  • V7 Animal porszívó
  • Cső
  • Padlófúvóka elektromos forgó kefével, szénszállal
  • Kombinált ecsetfúvóka
  • Li-Ion akkumulátor Li-NMC nikkel-mangán-kobalt katóddal (a porszívó szilárd része)
  • Hálózati adapter
  • Fali tartó
  • Motor előtti mosható szűrő

Szívósebesség, amely megelőzi a többi porszívót 

A porszívó rejtett erőssége a digitális impulzus technológia, neodímium mágnessel. Ennek köszönhetően a Dyson V7 Animal akár 110 000 fordulat/perc sebességet is elérhet.


Dyson V7 Animal gondol az allergiában szenvedőkre is

Gyorsabb légáramlás és a finomszemű por és allergének szűrése - mindkettőről a tizenöt ciklon gondoskodik, amelyek két rétegben helyezkednek el. Ezeknek hála a Dyson V7 Animal hatékonyabban továbbítja a szennyeződéseket és a piszkot a portartályba.


Porszívó padlóra és szőnyegre egyaránt

A szűkített padlófúvóka lehetővé teszi, hogy a Dyson V7 Animal porszívót bármilyen típusú padlóra használhatod, beleértve a még tagoltabb tereket is. A nylon sörtéknek köszönhetően még a mélyebben elhelyezkedő szennyeződés is eltűnik a szőnyegből. A sima padló tökéletes tisztaságáról viszont az  eltávolítható szénszálas fúvóka gondoskodik.


Kapcsolja ki a Dyson V7 Animal-t az aljzatból, és takarítsa ki a kevésbé hozzáférhető helyeket

Az aljzat használata nélkül a Dyson V7 Animal akár 30 perc folyamatos működésre is képes. Forgó kefe használata esetén az akkumulátor 17 percet bír ki és MAX üzemmódban (nagy sebességgel, a leginkább ellenálló szennyeződések eltávolítására) pedig akár 6 percig is működőképes.


Kényelmes teljesítményszabályozás

A Dyson V7 Animal szívóereje egy gombnyomással szabályozható, ahol kétféle teljesítményszint között választhatsz.


Kényelmes kezelhetőség a porszívón keresztül

Dyson V7 Animal súlypontja a fogantyúban van. Ez megkönnyíti a porszívózást úgy a magasan, mind az alacsonyan elhelyezkedő területeken, és még könnyebben használatot biztosít a kevésbé hozzáférhető réseknél.


Kézi vagy rúd kialakítás? A Dyson V7 Animal lehetővé teszi, hogy Te válassz

Szeretnél egy klasszikus vagy egy kézi porszívót? A Dyson V7 Animal átgondolt kialakítással bír, amely lehetővé teszi mindkét formában történő használatát.


Vége az időknek, amikor a szemét gondot okozott

Ha a Dyson V7 Animalnak teli a portartálya, elég megnyomni egy gombot, és kiüríteni a szemetet. Gyorsabb és kényelmesebb vele a munka, mint más porszívókkal - annál is inkább, hogy mert nem kerülsz közvetlen érintkezésbe a szennyeződéssel.


Tökéletesen elosztott súly és nagyszerű ergonómia

A Dyson V7 Animal erős oldala az első osztályú ergonómia és az alacsony súly, ami jobban van elosztva, más modellekhez képest.


Alacsony profilfúvóka, amelyet főként a bútorok alatt végzett takarítás során fogsz értékelni

A padlófúvókának nagyon alacsony a profilja. Ennek köszönhetően a padlón marad, még akkor is, ha a Dyson V7 Animal teljesen le van hajtva.


Dyson V7 Animal: Ideális segítség a lépcső tisztításához

A te feladatod a lépcsőház karbantartása? A Dyson V7 Animal porszívó egy speciális forgó kefe segítségével leegyszerűsíti számodra a munkát.


Az egyetlen porszívó, amely mindig kéznél van

Az eredeti, praktikus fali tartó lehetővé teszi, hogy a Dyson V7 Animal porszívót kényelmesen tárolhasd és szükség esetén mindig kéznél legyen.

Kód:  DYSAN142
Termékszám:  DS-248411-01 
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20