Oldal frissítése

Dyson V6 Slim Origin

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Dyson V6 Slim Origin

A takarításnak ma már nem kell fárasztó feladatnak lennie, amint azt a Dyson V6 Slim Origin porszívó is bizonyítja. Erőteljes motorja akár 110 000 fordulat / perc teljesítményre is képes, így könnyen eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is bármilyen padlóról vagy szőnyegről. A Dyson V6 Slim Origin egy rúdporszívó és egy kézi morzsaporszívó kombinációja: használati módja attól függ, hogy milyen célra akarod használni, és hogy milyen az integrált akkumulátor aktuális töltöttsége. Más modellekhez képest a portartály könnyen üríthető, a készülék karbantartása ennek köszönhetően nagyon egyszerű. Érdemes megemlíteni a porszívó kiváló ergonómiáját is. A gyártó úgy tervezte a fogantyút, hogy kényelmes tartást biztosítson, bárhol is használd a porszívót.


A Dyson V6 Slim Origin porszívó fő jellemzői

  • Rendkívül nagy teljesítményű motor (akár 110.000 ford / perc )
  • A Cyclone technológia kiszűri a finom port és az allergéneket
  • Akkumulátor, amely lehetővé teszi, hogy porszívót akár 20 percig használd vezeték nélkül
  • A hagyományos és a kézi morzsaporszívó kombinációja
  • A portartály egyszerűen üríthető
  • Alkalmas minden típusú padló és szőnyeg porszívózására
  • A forgó kefével könnyű tisztán tartani a lépcsőket is
  • A kompakt kialakítás és a fogantyúban elhelyezkedő súlypont megkönnyítik a készülék használatát
  • Praktikus tárolás a speciális fali tartónak köszönhetően

A csomag tartalma:

  • V6 Slim Origin porszívó
  • Cső
  • Padlófúvóka elektromos, szénszálas forgó kefével
  • Kombinált padló szívófej
  • Li-Ion akkumulátor Li-NMC nikkel-mangán-kobalt katóddal (a porszívó testére rögzítve)
  • Adapter
  • Fali tartó
  • Előmosó szűrő

Szívóerő, amely lekörözi a többi porszívót

A porszívó rejtett ereje a digitális impulzus technológiában rejlik, neodímium mágnessel. Ennek köszönhetően a Dyson V6 Slim Origin akár 110.000 fordulat / perc sebességet is képes elérni.


A Dyson V6 Slim Origin odafigyel az allergiában szenvedőkre

Gyorsabb légáramlás, valamint a finom por és az allergének szűrése - mindezért tizenöt darab ciklon felelős, amelyek, amelyek két szinten helyezkednek el. Ennek köszönhetően a Dyson V6 Slim Origin hatékonyabban gyűjti be a szennyeződéseket a portartályba.


Porszívó padlóra és szőnyegre

A keskeny padló szívófej lehetővé teszi a Dyson V6 Slim Origin használatát bármilyen típusú padlón, beleértve a keményebb felületeket is. A nylon sörtéknek köszönhetően a készülék a mélyebben beivódott piszkot is eltünteti a szőnyegből. A sima padló tökéletes tisztaságáról az eltávolítható szénszálas szívófej gondoskodik.


Húzd ki a Dyson V6 Slim Origin kábelét, hogy a kevésbé hozzáférhető helyeken is használhasd

Kábel nélküli használatnál a Dyson V6 Slim Origin legfeljebb 20 perc folyamatos működést biztosít. Forgó kefe használata esetén az akkumulátor élettartama eléri a 17 percet és MAX üzemmódban (nagy sebességű üzemmód, a legmakacsabb szennyeződések eltávolítására) akár 6 percig is működőképes.


Kényelmes teljesítményszabályozás

A szívóerő a Dyson V6 Slim Origin porszívón egy gombnyomással vezérelhető, kétféle teljesítményszint mellett.


Rendkívül kényelmesen kezelhető porszívó

A Dyson V6 Slim Origin súlypontja a fogantyúban található. Ez megkönnyíti a tisztítást mind az alacsonyan, mind a magasabban elhelyezkedő felületeken, és még könnyebben használhatóvá teszi a nehezen elérhető helyeken.


Hagyományos vagy morzsaporszívó? A Dyson V6 Slim Origin megkönnyíti a választást

Klasszikus vagy kézi morzsaporszívóra van szükséged? A Dyson V6 Slim Origin kifinomult kialakításának köszönhetően mindkét formában használható .


Többé nem kell bepiszkolódnod takarítás közben

Ha a Dyson V6 Slim Origin portartálya megtelik, egyszerűen nyomd meg a megfelelő gombot, és tartalmát ürítsd ki a szemetesbe. Használata gyorsabb és kellemesebb, mint más porszívóké - ráadásul többé nem kell közvetlenül érintkezned a piszokkal.


Tökéletes súlyelosztás és kimagasló ergonómia

A Dyson V6 Slim Origin erősségei közé tartozik kimagasló ergonómiája és alacsony tömege, ráadásul súlyelosztása is kedvezőbb más modellekhez képest.


Az alacsony profilú szívófej főként a bútorok alatt végzett takarítás során hasznos

A padló szívófej nagyon alacsony a profillal rendelkezik. Ennek köszönhetően akkor is a padlón marad, ha a Dyson V6 Slim Origin-t teljesen vízszintbe helyezed.


Dyson V6 Slim Origin: Ideális a lépcső tisztításához

Az otthonodhoz tartozó lépcsőket kell letakarítanod? Porszívózásukat az egyedi Dyson V6 Slim Origin sokkal kényelmesebbé teszi a speciális forgó kefének köszönhetően.


Az egyetlen porszívó, amely mindig kéznél van

A praktikus fali konzol megfelelő tárolást biztosít a Dyson V6 Slim Origin számára, és elérhetővé teszi, amikor csak szükséged van rá.

Kód:  DYSSO742
Termékszám:   DS-227480-01 
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20