Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dyson V11 Torque Drive Extra

5 5 értékelés

Dyson V11 Torque Drive Extra

A nagy teljesítményű Dyson V11 Torque Drive Extra vezeték nélküli porszívó gondoskodik otthonod alapos tisztításáról

A Dyson legerősebb vezeték nélküli porszívója számos intelligens technológiát és kiegészítők széles választékát kínálja az otthon könnyebb és maximálisan hatékony tisztításához bosszantó kábelek nélkül. A Dyson V11 Torque Drive Extra ideális segítség mindenféle felület tisztításához, beleértve a padlót, a szőnyegeket, a kárpitokat és a bútorokat is. A Dyson V11 Torque Drive Extra erőteljes, akár 60 percig tartó akkumulátorral működik eco üzemmódban.

Tökéletesen tiszta és egészséges otthon allergének nélkül

A Dyson V11 Torque Drive Extra teljesen zárt szűrőrendszerrel rendelkezik, amely 0,3 mikron nagyságú szennyeződéseket és allergéneket képes felszívni. A merev nylon sörték alaposan eltávolítják a mélyenülőport, míg a puha, antisztatikus szénszálak a legfinomabb port is eltávolítják a sima padlókról.

Dyson V11 Torque Drive Extra automatikus felület felismeréssel

A Dyson V11 Torque Drive Extra intelligens DLS rendszerrel (dinamikus terhelésérzékelő) rendelkezik, amely 360 × másodperc frekvencián figyeli a padlószívófejben található kefék ellenállását, és az észlelt értékek alapján állítja be a szívóteljesítményt. Ennek a leleményes technológiának köszönhetően a sima padlók és szőnyegek alapos tisztítása biztosított.



Dyson V11 Torque Drive Extra

Eco mód

A Dyson V11 Torque Drive Extra tisztítási ideje eléri a 60 percet. Ez az üzemmód ideális bármely felület hosszabb tisztításához.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Auto mód

Automata üzemmódban a porszívó a szívási teljesítményt a felülethez igazítja, miközben maximalizálja az akkumulátor élettartamát.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Boost mód

Ebben az üzemmódban a Dyson V11 Torque Drive Extra kisebb területen intenzív tisztításhoz állítja be a maximális teljesítményt.

A Dyson V11 Torque Drive Extra folyamatosan tájékoztat állapotáról

A Dyson V11 Torque Drive Extra háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, amely 8000 × másodpercenként figyeli a rendszer teljesítményét, és azonnal tájékoztat a hátralévő működési időről, a jelenleg beállított tisztítási módról, vagy figyelmeztet a szűrő cseréjének szükségességére illetve a porszívó eltömődésére.

A Dyson V11 Torque Drive Extra legfőbb jellemzői

Dyson V11 Torque Drive Extra

Padlók és szőnyegek hatékony porszívózása

A digitális motor másodpercenként legfeljebb 60-szor forgatja a forgókefét. Ennek köszönhetően a kefe szilárd nylon sörtéi mélyen behatolnak a szőnyegbe és eltávolítják a szennyeződéseket, míg a szénszálak a finom porszemeket kapják fel a kemény padlókról.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Egyedülálló akkumulátor-energiagazdálkodási rendszer

A tisztítási idő maximalizálása érdekében a Dyson V11 Torque Drive Extra energiatakarékos technológiával optimalizálja a teljesítményt és az energiatakarékos módot az akkumulátor élettartamának megtakarítása érdekében.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Dyson V11 Torque Drive Extra hygiénikus ürítéssel

A portartály praktikus „point and shoot” mechanizmussal rendelkezik, amellyel higiénikusan ürítheted a port és egyéb szennyeződéseket közvetlenül a szemetesbe egyetlen mozdulattal.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Dokkoló állomás

Tisztítás után helyezd a Dyson V11 Torque Drive Extra-t a dokkolóba, amely gondoskodik az újratöltésről és a tartozékok tárolásáról. Az állomástartó a falra szerelhető, így mindig kéznél lehet a porszívó.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Stabil szívóerő

A Dyson V11 Torque Drive Extra vezeték nélküli porszívó 7 cellás nikkel-kobalt-alumínium akkumulátorának teljesítménye nem csökken, ennek köszönhetően gondoskodik otthonod alapos tisztításáról.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Dyson V11 Torque Drive Extra porszívó erőteljes Dyson Hyperdymium motorral

A kiváló minőségű Dyson Hyperdymium motor 125 000 fordulat/perc teljesítmény mellett biztosítja a legnagyobb szívóerőt az akkus porszívók között.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Radial Root Cyclone

A 14 ciklon 79 000 G terhelést eredményez a hatékony porelválasztás érdekében a hulladéktartályban anélkül, hogy eltömítené a szűrőt, és ezzel csökkentené a Dyson V11 Torque Drive Extra szívóteljesítményét..

Dyson V11 Torque Drive Extra

Dyson V11 Torque Drive Extra hatékony szűrőrendszerrel

A teljesen lezárt szűrőrendszer az összes szennyeződés és allergén 99,97% -át hatékonyan megfogja 0,3 mikron nagyságban.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Optimalizált akusztika

A motor és a szűrőegység ötletes elhelyezésének köszönhetően kiküszöböli a nem kívánt rezgéseket, amely jelentősen csökkenti a Dyson V11 Torque Drive Extra zajszintjét.

A Dyson V11 Torque Drive Extra csomag tartalma


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz, Antibakteriális

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag
Tulajdonságok Teljesítményszabályozás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4,5 óra
Működési idő 60 perc
Akkumulátor kapacitása 29,4 mAh
Akkumulátor feszültség 12 V

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Töltési módok Töltőállomás
Kefék Forgó, Turbó
További kiegészítők Fali tartó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Méret & súly

Szélesség 25 cm
Magasság 128,6 cm
Mélység 26 cm
Tömeg 2,97 kg

Szín

Szín Lila
Kód:  DYSTV593
Termékszám:  DS-298874-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05