Oldal frissítése

Dyson V11 Absolute Extra Pro

4,9 212 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dyson V11 Absolute Extra Pro

Dyson V11 Absolute Extra Pro nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívó az otthonod alapos tisztításához

A Dyson legerősebb vezeték nélküli porszívói számos intelligens technológiával és a kiegészítők széles választékával rendelkeznek az otthonod könnyű és maximálisan hatékony kitakarításához bosszantó kábelek nélkül. A Dyson V11 Absolute Extra Pro ideális segítőtárs minden típusú felület, beleértve a padló, szőnyeg, kárpit és bútor megtisztításában. A Dyson V11 Absolute Extra Pro porszívót nagy kapacitású Li-ion akkumulátor táplálja, amely energiatakarékos üzemmódban akár 120 percesüzemidőt garantál. A csomagban megtalálható a praktikus dokkolóállomás a falra szerelés vagy állványként történő használat lehetőségével illetve a csere akkumulátor is.

Tökéletesen tiszta és egészséges otthon allergének nélkül

A Dyson V11 Absolute Extra Pro készüléke teljesen zárt, hatrétegű szűrőrendszert alkalmaz, amely hatékonyan szűri ki a szennyeződések 99,99%-át és az akár 0,3 mikron méretű allergéneket. A merev nejlon kefék eredményesen szabadulnak meg a mélyen leülepedett portól, miközben a puha antisztatikus karbonszálak eltávolítják még a legfinomabb porszemeket is a sima padlóról.

A felület automatikus felismerése

A Dyson V11 Absolute Extra Pro rúdporszívó intelligens DLS (Dynamic Load Sensing) rendszerrel rendelkezik, amely egyetlen másodperc alatt 360 alkalommal ellenőrzi a padlótisztító fejben a kefe ellenállását és ennek megfelelően automatikusan szabályozza a szívóerőt. Ez a zseniális technológia gondoskodik az alapos porszívózásról minden típusú sima padló és szőnyeg esetében.Eco mód

Eco mód

Hosszabbítsd meg az üzemidőt 120 percre. Ez az üzemmód ideális minden típusú felület hosszabb tisztításához.

Automatikus mód

Automatikus mód

Automatikus üzemmódban a porszívó a szívóerőt mindig a felület típusához igazítja, miközben maximalizálja az akkumulátor élettartamát.

Boost mód

Boost mód

Ebben az üzemmódban a Dyson V11 Absolute Extra Pro porszívó maximális teljesítményszintet állít be egy kisebb helyiség intenzív megtisztításához.

A Dyson V11 tájékoztat az aktuális állapotról

A Dyson V11 Absolute Extra Pro porszívó háttérvilágítású LCD kijelzője egyetlen másodperc alatt 8000 alkalommal ellenőrzi a rendszer teljesítményét és azonnal tájékoztat a fennmaradó üzemidőről és az éppen beállított üzemmódról illetve figyelmeztet, hogyha szükséges a szűrő cseréje vagy amikor a porszívó egy idegen tárgy miatt eltömődött.

Fejlettebb, nagy kapacitású akkumulátor

A Dyson V11 Absolute Extra Pro készülékét egy erőteljes, nikkel-kobalt-alumínium katódokból álló nagy kapacitású akkumulátor táplálja, az előző, Dyson V10-es modellhez képest 20%-kal nagyobb szívóerő nyújt. Az akkumulátor kivétele könnyű, egyszerűen kicserélheted a csomagban található csere akkumulátorra.

A Dyson V11 Absolute Extra Pro porszívó tulajdonságai

Egyedi akkumulátor energiagazdálkodási rendszer

Egyedi akkumulátor energiagazdálkodási rendszer

A Dyson V11 vezeték nélküli porszívó energiahatékony technológiát használ az üzemidő maximalizálása érdekében, optimalizálja a teljesítményét és Eco üzemmódban takarékoskodik az akkumulátorral is.

Higiénikus ürítés

Higiénikus ürítés

A portartály praktikus 'point and shoot' mechanizmussal működik, ez azt jelenti, hogy higiénikusan ürítheted ki a port és más szennyeződéseket egyetlen mozdulattal, egyenesen a szemétbe.

Dokkolóállomás

Dokkolóállomás

Használat után helyezd a porszívót a dokkolóállomásba, amely gondoskodik a porszívó feltöltéséről, miközben lehetővé teszi a tartozékok tárolását is. A tartót felszerelheted a falra vagy használhatod a csomagban található állványt is.

Cserélhető akkumulátor

Cserélhető akkumulátor

Egyetlen gombnyomással könnyedén eltávolíthatod a lemerült akkumulátort és behelyezheted a csere Li-Ion akkumulátort a helyére, amely a csomagban található.

Stabil szívóteljesítmény

Stabil szívóteljesítmény

A Dyson V11 Absolute Extra Pro 7 cellás nikkel-kobalt-alumínium akkumulátora páratlan teljesítménnyel bír, ennek köszönhetően alaposan takaríthatod ki vele az otthonodat.

Erőteljes Dyson Hyperdymium motor

Erőteljes Dyson Hyperdymium motor

A kiváló minőségű 125 000 fordulatszám/perc teljesítményű Dyson Hyperdymium motor a legerősebb szívóerővel büszkélkedhet a vezeték nélküli porszívók között.

Radial Root Cyclone

Radial Root Cyclone

A 14 ciklon 79000 G centrifugális erőt képez a porszemek hatékony szétválasztásához a tartályban anélkül, hogy az eltömítené a szűrőt vagy hogy a Dyson V11 Absolute Extra Pro készülék szívóereje csökkenne.

Hatékony szűrőrendszer

Hatékony szűrőrendszer

Teljesen zárt, hatrétegű szűrőrendszert alkalmaz, amely hatékonyan szűri ki a szennyeződések 99,99%-át és az akár 0,3 mikron méretű allergéneket.

Optimalizált akusztika

Optimalizált akusztika

A motor és a szűrőegység zseniális elhelyezésének hála a készülék kiküszöböli a kellemetlen rezgéseket, amely nagymértékben csökkenti a Dyson V11 Absolute Extra Pro porszívó zajszintjét.

A Dyson V11 Absolute Extra vezeték nélküli porszívó csomag tartalma


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz, Antibakteriális

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag
Tulajdonságok Teljesítményszabályozás, Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4,5 óra
Működési idő 120 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, Ciklon, Autó porszívó

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Résszívó
Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás
Kefék Finom sörtés, Por, Forgó
További kiegészítők Fali tartó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Méret & súly

Szélesség 26 cm
Magasság 129 cm
Mélység 25 cm
Tömeg 2,97 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  DYSTV821
Termékszám:  DS-347796-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20