Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dyson Supersonic szürke-piros színű

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dyson Supersonic szürke-piros színű

A tökéletes frizura elkészítéséhez vezető út azonnal a hajmosás után kezdődik. Az eredeti design és a különleges formatervezés nem a legfontosabb előnyei a Dyson Supersonic hajszárítónak, mégis biztosan elnyeri minden nő tetszését. Ezzel a hajszárítóval folyamatosan irányításod alatt tarthatod az egész formázási folyamatot. Termisztort tartalmaz, amely másodpercenként 20x méri a levegő hőmérsékletét. Biztos lehetsz benne, hogy hajad a legjobb és legkörültekintőbb gondoskodást kapja. A szabályozott légáramlás lehetővé teszi a gyors és hatékony szárítást, amely immár nem tart örökké. A modern szürke-piros színű Dyson Supersonic meghaladja várakozásaid. 

A szürkés-piros színű Dyson Supersonic hajszárító legfontosabb jellemzői

  • Egyedülálló kialakítás motorral a fogantyúban
  • Ergonomikus kialakítás és egyensúly
  • A Dyson Supersonic intelligensen figyeli a levegő hőmérsékletét
  • Négy hőmérséklet és 3 sebesség beállítás
  • A Dyson hajszárító negatív ionokat bocsát ki, amelyek visszaadják a haj számára a természetes nedvességet
  • Gyors és gyengéd szárítás
  • Gazdag mágneses kiegészítők

Technológia és ergonómia

A Dyson hajszárító egyedülálló formája lehetővé tette egy 1600 wattos digitális motor behelyezését a hajszárító markolatába. A gravitációs középpont jelentősen eltolódott a kéz felé és a hajszárítás kényelme így fokozódott. A termisztor megméri a kimeneti hőmérsékletet, a digitális mikroprocesszor pedig feldolgozza az adatokat és szabályozza a Dyson hajszárító teljesítményét. Hajad így nem fog a túlságosan magas hőmérséklettől szenvedni, amely elpusztítaná szerkezetét. Szárítsd hajad és őrizd meg maximális egészségét a negatív ionok alkalmazásával, amely visszaadja számára a természetes nedvességet. Állítsd be a négy hőmérséklet egyikét, és válassz a három légáramlási sebesség közül, így gyorsan és hatékonyan elkészítheted frizurád.

Gazdag tartozékok

A Dyson Supersonic diffúzorral, irányított fúvókával, koncentrált formázóval és csúszásgátlóval rendelkezik. Minden tartozék mágneses, így rögzítésük csupán egyetlen pillanatot vesz igénybe. Használd a mellékelt akasztót a hajszárító felakasztásához bárhol, ahol csak szeretnéd. Nyaralni indulsz épp? Illeszd be a Dyson hajszárítót a praktikus utazó tokba, és vidd magaddal bárhová. 


Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 600 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 4
Kábel hosszúsága 2,7 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Kiegészítők

Tartozékok Tok, Csúszásgátló bevonat

Szín

Szín Szürke
Kód:  DYSSS113
Termékszám:  312345-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15