Oldal frissítése

Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10

5 1 értékelés
244 190 Ft

Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10

Gyakran küzdesz allergiás vagy egyéb felső légúti panaszokkal? Ebben az esetben nem hiányozhat az otthonodból eme DYSON légtisztító készülék. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. Ez a levegőtisztító allergiásoknak hatékonyan semlegesíti nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az összes allergént is. Hatékonyan javítja a levegő minőségét, miközben nagy mértékben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A korszerű technológia és a hatékony HEPA szűrő lehetővé teszi, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Teljesítményének köszönhetően 40 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciókkal látták el, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és oszcilláció.

Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 ...

Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 légtisztító legfontosabb paraméterei

  • Egy ilyen praktikus DYSON légtisztító megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Semlegesíti a levegőben lévő allergéneket
  • Megtisztítja a környezetet a cigarettafüst szagától
  • Szűrő típusa: HEPA
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok semlegesítésére képes
  • 40 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • A tisztítási intervallum beállítható az időzítővel
  • A távirányító segít a beállításokban
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • Levegőminőség-érzékelővel felszerelve
  • A porszemcsék koncentrációját a porérzékelővel képes nyomon követni
  • Egy ilyen modern DYSON levegőtisztító gép teljesítménye 2250 W
  • A maximális zajszint értéke 59,8 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a népszerű DYSON gyártótól

Eme DYSON légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. Hatékony szűrési rendszerének köszönhetően tökéletesen képes az allergének kiszűrésére és eltávolítására a levegőből. Elengedhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. Nemcsak a szennyeződéseket fogja fel, hanem hatékonyan távolítja el a szagokat, beleértve a cigarettafüst kellemetlen szagát is. Automatikus üzemmódban a légtisztító a levegőminőségnek megfelelően állítja be az optimális teljesítményt. Minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik, így nem kell aggódnunk semmilyen beállítás miatt. Lehetőségünk van a teljesítményt az aktuális preferenciáinknak megfelelően beállítani, hogy kiválaszthassuk az ideális légtisztítási szintet. A beépített időzítőnek köszönhetően a tisztító az általunk kiválasztott idő elteltével kikapcsol. Pontosan érzékeli az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód elindításának.

Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Hot+Cool Gen1 HP10 ...

Könnyű használat és fejlett technológia

Egy ilyen hasznos DYSON légtisztító készülék nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A légtisztító klasszikus módon, a mellékelt távirányítóval működtethető. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét, és a hatékony kiszűrés és eltávolítás érdekében szabályozza a légtisztító teljesítményét.

Egy ilyen modern DYSON légtisztító berendezés érdekes funkciókkal teszi kellemesebbé a használatát

Ezen DYSON levegő tisztító gép nagyszerű segédeszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk a lakásban. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően akár alvás közben is használhatod, mert működése halkabb, és a fényjelzések sem zavarnak. A megtisztított levegő optimális keringése az oszcillációs funkciónak köszönhetően valósul meg, amely lehetővé teszi a levegő egyenletes eloszlatását a helyiség különböző irányaiban.

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Egy ilyen praktikus DYSON légtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő hatékonyan távolítja el a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergéneket és poratkákat. A szűrőt szilárd szennyeződések és mikroorganizmusok hatékony kiszűrésére fejlesztették ki. A kibocsátott legmagasabb zajszint 59,8 dB(A).

Méretei:

76,5 × 24,8 × 24,8 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

5,75 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 250 W
Ajánlott szobaméret 40 m2
Maximális zajszint 59,8 dB(A)
Kábel hosszúsága 180 cm
Tulajdonságok Dohányosoknak ajánlott, Allergiásoknak ajánlott
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Porérzékelő, Kijelző
Vezérlés típusa Távirányítóval

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás, Oszcilláció

Szűrők

Szűrő típusa HEPA
Szűrés típusa Szilárd szennyeződések, Mikroorganizmusok

Méret & súly

Szélesség 24,8 cm
Mélység 24,8 cm
Magasság 76,5 cm
Tömeg 5,75 kg
Kód:  DYScs09
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DS-454857-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05