Oldal frissítése

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10

5 1 értékelés
216 990 Ft

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Ebben az esetben nem hiányozhat az otthonodból egy ilyen modern DYSON légtisztító. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a légtisztító allergiásoknak eltávolítja a szennyeződéseket és a levegőben lévő összes allergént. Jelentősen javul a levegő minősége, és ezzel egyidejűleg csökken az allergiás reakciók kockázata. A fejlett technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Teljesítményének köszönhetően 40 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Kifinomult megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kínál, mint automatikus kikapcsolás, automatikus üzemmód és időzítő.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...

Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 levegő tisztító alapvető tulajdonságai

  • Egy ilyen modern DYSON levegő tisztító használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat
  • Megszünteti a levegőben lévő allergéneket is
  • Képes kiszűrni a cigarettafüstöt is a levegőből
  • A tökéletesen tiszta levegőt egyetlen szűrő biztosítja
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok kiszűrésére képes
  • 40 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • 290 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A tisztítási intervallum beállítható az időzítővel
  • A beállítás egyszerű a távirányító használatával
  • Digitális vezérlőpanel
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Eme DYSON légtisztító készülék teljesítménye 50 W
  • A kibocsátott legmagasabb zajszint 61,4 dB(A)
  • A kábel hossza 180 cm

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a méltán neves DYSON gyártótól

Egy ilyen DYSON légtisztító olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyeket minden nap értékelni fogsz. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Minden olyan háztartás szerves része, ahol allergiások élnek. Gondoskodik a tiszta, szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól, köztük a cigarettafüst mentes levegőről. A légtisztító készülék automatikus üzemmódja biztosítja, hogy teljesítménye optimálisan alkalmazkodjon a levegő minőségéhez. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. A légtisztító praktikus időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az aktivitási intervallumok egyéni preferenciáinknak megfelelő beállítását. Nagyon hasznosak az olyan funkciók, mint az automatikus kikapcsolás. Funkcióinak köszönhetően képes pontosan azonosítani az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...
Légtisztító Dyson Purifier Cool Gen1 TP10 ...

Egyszerű kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen hasznos DYSON levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. A mellékelt távirányítóval egyszerűen irányítható a légtisztító. Az áttekinthető digitális kezelőpanel lehetővé teszi az összes fontos funkció egyszerű vezérlését. A távirányítóval kényelmesen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról.

A tökéletes szűrőrendszer hatékonyan felfogja az összes káros részecskét

Eme DYSON légtisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A tökéletesen tiszta levegő egyetlen szűrőnek köszönhető. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő gondoskodik az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén kiszűréséről. A szénszűrő eltávolítja a szagokat és a mérgező füstöt, nevezetesen az ecetet, a kén-dioxidot. A szűrőrendszert szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és toxikus anyagok tökéletes semlegesítésére alkották meg. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen DYSON légtisztító 290 m³/h kapacitású. A kibocsátott legmagasabb zajszint 61,4 dB(A).

Méretei:

11 × 26 × 26 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

4,73 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 50 W
Légtisztító teljesítmény 290 m3/óra
Ajánlott szobaméret 40 m2
Maximális zajszint 61,4 dB(A)
Kábel hosszúsága 180 cm
Tulajdonságok Dohányosoknak ajánlott, Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Távirányító, Digitális vezérlőpanel
Vezérlés típusa Távirányítóval

Funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás, Automatikus üzemmód, Időzítő

Szűrők

Szűrők száma 1
Szűrő típusa HEPA, Szén
Szűrés típusa Szilárd szennyeződések, Mikroorganizmusok, Toxikus anyagok

Méret & súly

Szélesség 26 cm
Mélység 26 cm
Magasság 11 cm
Tömeg 4,73 kg
Kód:  DYScst80
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DS-454843-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20