Oldal frissítése

Dyson Pure Humidify+Cool PH01

283 150 Ft
222 950 Ft áfa nélkül

Dyson Pure Humidify+Cool PH01


3 az 1-ben - légtisztító, párásító és ventilátor

Az automatikus tisztítás mellett a Dyson Pure Humidify+Cool PH01 párásítja és kellemesen frissíti a levegőt. Ezenkívül a baktériumok, allergének és más részecskék 99,9% -át is képes higiénikusan kiszűrni. Az eszköz ideális allergiás betegek számára is.


A Dyson Pure Humidify+Cool PH01 tökéletesen tisztítja a levegőt

A fejlett 360° - os szigetelt szűrőrendszer aktívszén szűrőt kombinál egy lezárt HEPA-szűrővel a gázok és a szagok eltávolítására, amely az ultrafinom részecskék 99,95% -át is kiszűri.


Kényeztesd magad tisztább levegővel

Az allergének és szennyező anyagok minden háztartásban összetevődnek, különösen akkor, ha nem fordítunk kellő figyelmet a háztartás levegőjének minőségére. Szerezd be a szigetelt szűrőrendszerrel rendelkező Dyson Pure Humidify+Cool PH01 készüléket, és a szennyeződésnek a legcsekélyebb esélye sem lesz.


Minden káros baktériumot elpusztít

A Dyson Ultraviolet Cleanse technológia minden csepp vizet ultraibolya sugárzásnak tesz ki, így elpusztítja a baktériumok 99,9% -át.


Higiénikus párásítás

A Dyson Pure Humidify+Cool PH01 automatikusan beállítja az optimális páratartalmat - ezáltal egészségesebb és kellemesebb környezetet teremt az egész család számára.


Kellemes felrissülést kínál

Az Air Multiplier technológia másodpercenként akár 320 liter friss, kellemes és tiszta levegőt oszt el, amely ezután az egész helyiségben elterjed. A Dyson Pure Humidify+Cool PH01 segítségével néhány perc alatt megszabadulhatsz a száraz és elhasznált levegőtől.


A háztartás levegője akár 7-szer szennyezettebb is lehet, mint a kültér levegője

A napi igények kielégítéséhez szükséges tárgyak kiszáríthatják a levegőt és káros mikroszkopikus részecskéket szabadíthatnak fel - ez az egyik oka annak, hogy érdemes megfontolnod, hogy beszerezd a Dyson Pure Humidify+Cool PH01 légtisztítót.


Dyson Pure Humidify+Cool PH01 légtisztító intelligens érzékelőkkel

Az integrált érzékelők figyelik a levegő minőségét - a levegőben lebegő részecskéket és gázokat, a hőmérsékletet valamint a páratartalmat. Eme technológia és egy egyedi algoritmus alapján a Dyson Pure Humidify+Cool PH01 légtisztító meghatározza a levegő minőségét, majd valós idejű információt szolgáltat.


Hosszantartó teljesítmény

Egy gombnyomással aktiválhatod az eszköz mélytisztító funkcióját. Ez az egyszerű tisztító ciklus felkészíti a Dyson Pure Humidify+Cool PH01 készüléket a további munkára, és biztosítja a tartós higiéniai teljesítményt.


Irányítsd bárhonnan a Dyson Pure Humidify+Cool PH0 légtisztítót

A Dyson Link mobilalkalmazás lehetővé teszi a légtisztító bármikor és bárhonnan történő vezérlését internetkapcsolaton keresztül. A levegő minőségével, hőmérsékletével, páratartalmával és a szűrő állapotával kapcsolatos minden információ valós időben jelenik meg.


A Dyson Pure Humidify+Cool PH01 légtisztító további jellemzői


Dyson Pure Humidify+Cool PH01

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Jet Axis

Két oszcillátor irányítja a levegőáramot a réseken keresztül 90°-os tartományban. A Dyson Pure Humidify+Cool PH01 légtisztítóval különböző légáramlási módok közül választhatsz.

Dyson Pure Humidify+Cool PH01

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Biosztatikus párologtató

A párologtató háromdimenziós léghálózata szőtt biosztatikus ezüst rostokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a baktériumok szaporodását. Mindez elősegíti a HEPA szűrő által kiszűrt levegő higiénikus párásítását.

Dyson Pure Humidify+Cool PH01

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Több, mint 36 óra párologtatás

A hatékony vízkezelő rendszer és az 5 literes tartály lehetővé teszi a levegő folyamatos párásítását anélkül, hogy folyamatosan vizet kellene hozzáadnod.

A csomag tartalma


Dyson Pure Humidify+Cool PH01

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Dyson Pure Humidify+Cool

Dyson Pure Humidify+Cool PH01

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Mágneses távirányító


Paraméterek

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret 81 m2
Mobilalkalmazás Igen
Teljesítmény 45 W
Zaj 61,5 dB

Funkciók

Funkció Időzítő, Távirányítás

Szín

Szín Ezüst

Méret

Mélység 22 cm
Szélesség 22 cm
Magasság 93 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tulajdonságok

Mobilalkalmazás Igen
Teljesítmény 45 W
Légtisztító teljesítmény 1 260 m3/óra
Ajánlott szobaméret 82 m2
Maximális zaj 61,5 dB(A)
Minimális zaj 41,5 dB(A)

Szűrők

Szűrők HEPA, Szén

Funkciók

Funkciók Légminőség érzékelő, Időzítő, Teljesítményszabályozás, Távirányító, Kijelző, Párásító, Éjszakai mód, Automatikus üzemmód, UV fertőtlenítő lámpa
Kód:  DYSCV302
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  DS-275413-01
P-DC1-WEB5