Oldal frissítése

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

Dyson Pure Hot + Cool Link HP02

178 600 Ft
176 680 Ft
139 110 Ft áfa nélkül

Dyson Pure Hot + Cool Link HP02


Kényeztesd magad minden nap tökéletesen tiszta levegővel. Egész évben használhatod a Dyson Hot + Cool Link HP02 légtisztítót - felmelegít vagy megtisztított légárammal frissít.A Dyson légtisztító meleg levegős ventilátorral is rendelkezik, és fő feladata, hogy befogja a levegőből a szennyeződéseket, és csak tökéletesen tiszta levegőt engedjen a helyiségbe.Tökéletes választás allergiások számára

A 360°-os üveg HEPA szűrőnek köszönhetően a Dyson Pure Hot + Cool Link HP02 légtisztító 0,1 mikronig elnyeli a levegőből az allergéneket, baktériumokat, szennyező anyagokat, szagokat és minden mikroszkopikus részecskét. Befogja az elhalt bőr és az állati szőr részecskéit is. A légtisztítót mindenki értékelni fogja, aki allergiával küzd, vagy háztartását egy négylábú háziállattal osztja meg.


A Dyson Pure Hot + Cool Link HP02 légtisztító jellemzői

Dyson Pure Hot+Cool Link HP02

A Dyson Link mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy internetkapcsolattal bármikor és bárhonnan vezérelhesd a Dyson Pure Hot + Cool Link HP02 légtisztítót.

Dyson Pure Hot+Cool Link HP02

Az üveg 360°-os HEPA szűrő akár 0,1 mikron méretű mikroszkopikus részecskéket is képes befogni a levegőből.

Dyson Pure Hot+Cool Link HP02

A Jet Focus technológiának köszönhetően választhatod a keskeny légáramot a közvetlen, személyes fűtés, vagy széles légáramot a gyors, egyenletes helyiségfűtés érdekében.

Dyson Pure Hot+Cool Link HP02

A Dyson Pure Hot + Cool Link HP02 légtisztító télen felmelegíti a teret, míg nyáron a tiszta levegő kellemes hűsítését biztosítja.

Dyson Pure Hot+Cool Link HP02

Quiet Mark tanúsítvány.

Dyson Pure Hot+Cool Link HP02

A Dyson Pure Hot + Cool Link HP02 távirányítóval rendelkezik, mágneses fogantyúval.

Dyson Pure Hot+Cool Link HP02

A Dyson Pure Hot + Cool Link HP02 légtisztító az Allergy Standards Limited nemzetközi Asthma & allergy friendly elismerésével büszkélkedhet.Paraméterek

Tulajdonságok

Mobilalkalmazás Igen
Teljesítmény 1 600 W
Légtisztító teljesítmény 760 m3/óra
Ajánlott szobaméret 40 m2
Maximális zaj 64 dB(A)
Minimális zaj 42 dB(A)

Szűrők

Szűrők HEPA

Funkciók

Funkciók Időzítő, Teljesítményszabályozás, Távirányító, Kijelző
Kód:  DYSCV631
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  DS-305576-01
P-DC1-WEB20