Oldal frissítése

Dyson Pure Cool TP00

4,4 12 értékelés
153 790 Ft

Dyson Pure Cool TP00

Nem érzed eléggé tisztának a levegőt otthonodban? Ebben az esetben biztos nagyon tetszeni fog egy ilyen DYSON Pure Cool TP00 légtisztító készülék. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. Ez a légtisztító allergiásoknak eltávolítja a szennyeződéseket és a levegőben lévő összes allergént. Nagy mértékben javítja a levegő minőségét, miközben jelentősen csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és az effektív HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Teljesítményének köszönhetően 40 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő. Kifinomult kialakításán kívül olyan modern funkciói vannak, mint időzítő és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...
Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...

Dyson Pure Cool TP00 légtisztító legfontosabb tulajdonságai

  • Egy ilyen modern DYSON légtisztító eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Csökkenti a levegőben lévő allergéneket
  • Hatékonyan kiszűri a cigarettafüstöt a környezetből
  • Szűrő típusa: HEPA és szén
  • 40 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására készült
  • 1476 m³/h teljesítménnyel bír
  • A teljesítmény igény szerint állítható
  • A beépített időzítő biztosítja, hogy a légtisztító a kiválasztott idő letelte után kikapcsoljon
  • A távirányító segítségével állíthatjuk be módokat
  • Egy ilyen hasznos DYSON levegőtisztító teljesítménye 56 W
  • A kibocsátott legmagasabb zajszint 62 dB(A)

Bármikor számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a méltán népszerű DYSON gyártótól

Egy ilyen praktikus DYSON levegő tisztító olyan gyakorlati funkciókat biztosít, amelyek megkönnyítik a mindennapi használatát. Kiváló szűrési képességének köszönhetően tökéletesen gondoskodik az allergén anyagok felfogásáról és eltávolításáról a levegőből. Pótolhatatlan eszköz olyan háztartásokban, ahol allergiások élnek. A levegő nemcsak a szennyeződésektől lesz mentes, hanem megszabadulsz a szagoktól is, beleértve a cigarettafüstöt is. A teljesítmény beállítása magától értetődik, így kiválaszthatod az aktuális szükségleteidnek megfelelő tisztítási szintet. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk a légtisztító aktivitási intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően.

Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...
Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Egy ilyen DYSON légtisztító nem csak a nagyon felhasználóbarát működése miatt fog tetszeni, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. A levegő tisztító egyszerű vezérlése a mellékelt távirányítóval lehetséges. A távirányítóval egyszerűen beállíthatjuk a légtisztítót anélkül, hogy el kellene hagynunk a kanapét.

Légtisztító Dyson Pure Cool TP00 ...

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Egy ilyen modern DYSON légtisztító beszívja a levegőt, amely aztán áthalad a szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő hatékonyan elkapja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, poratkákat és más nemkívánatos allergéneket. A szénszűrő a szagok megszüntetésére és a mérgező füst, például a kén-dioxid eltávolítására lett kifejlesztve. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen hasznos DYSON légtisztító 1476 m³/h kapacitású. A kibocsátott legmagasabb zajszint 62 dB(A).

Méretei:

102 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 56 W
Légtisztító teljesítmény 1 476 m3/óra
Ajánlott szobaméret 40 m2
Maximális zajszint 62 dB(A)
Tulajdonságok Dohányosoknak ajánlott, Allergiásoknak ajánlott
Felszereltség Távirányító
Vezérlés típusa Távirányítóval

Funkciók

Funkciók Időzítő, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 20 cm
Mélység 20 cm
Magasság 102 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  DYSCV449
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DS-428157-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20