Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dyson hajformázó szett Dyson Supersonic-hoz

Dyson hajformázó szett Dyson Supersonic-hoz

Az innovatív Dyson Supersonic hajszárítóhoz a márka többfunkciós kiegészítőket is tartalmaz. Az egyik egy fésűvel és lapos hajkefével ellátott stíluskészlet , amely a tökéletes frizurát hozza létre. A Dyson fésű széles fogai fokozzák a nedves és száraz hajat, minimális ellenállással. Ezen felül a fogak lekerekített hegyei védik a fejbőrt. A lapos kefe kiegyensúlyozott fogantyúval rendelkezik a pontos irányítás érdekében, és egy nagy kefefelület fésülködő fogakkal biztosítja a gyors és hatékony kefet. Ezekkel a Dyson segítőkkel élvezheti a hajformázást.

A Dyson Styling Kit fő jellemzői a Dyson Supersonic számára

  • A Dyson stíluskészlet tartalmaz egy fésűt és egy lapos hajkefét
  • A Dyson fésű széles fogaival rendelkezik
  • Könnyen fésülheti a nedves és száraz hajat
  • A lekerekített fogak védik a fejbőrt
  • A lapos kefe kiegyensúlyozott fogantyúval és nagy felülettel rendelkezik
  • Gyors és hatékony fogmosást biztosít

Paraméterek

Szín

Szín Lila, Szürke
Kód:  DYSFPR335
Termékszám:  DS-969747-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10