Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dyson diffúzor a Dyson Supersonic számára

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dyson diffúzor a Dyson Supersonic számára

Különféle kiegészítők állnak rendelkezésre az innovatív Dyson Supersonic hajszárítóhoz. Az egyik egy speciálisan kifejlesztett Dyson diffúzor a haj göndörítéséhez. A diffúzor hosszabb tüskékkel juthat el a haj mélységéhez, lehetővé téve, hogy több haj legyen egyszerre beállítható. Ez a technika egyenletesebb hullámképződést eredményez . A rögzítés elősegíti a haj természetes kiszáradását, amely jobban beállítja a fürtök alakját és megakadályozza a sültetést. A Dyson diffúzor mágneses, így könnyen és gyorsan cserélhető.

A Dyson fő diffúzor funkciói a Dyson Supersonic számára

  • A Dyson diffúzor javítja a hullámos hajat
  • Hosszú tüskékkel eljut a haj mélységébe
  • Több hajkezelést tesz lehetővé egyszerre
  • Egyenletesen hoz létre hullámokat és megakadályozza a súrlódást
  • A Dyson mágneses rögzítése könnyen és gyorsan cserélhető
Kód:  DYSFPR035
Termékszám:  DS-967702-03
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05