Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Dyson Corrale HS03

199 990 Ft
157 470 Ft áfa nélkül

Dyson Corrale HS03

Új rugalmas vasalólapok a még jobb frizuráért

A Dyson Corrale HS03 nagy sebességű hajvasaló mangán-réz ötvözetből készült rugalmas vasalólapokkal érkezik, amely tökéletesen alkalmazkodik a hajtincsek formájához, és egyben tartja őket a vasalás alatt a hajtincsek sérülése nélkül. Ennek köszönhetően teljesen a saját irányításod alatt tarthatod a frizurádat a tincsek bosszantó kicsúszása vagy a feltöltődött hajszálak nélkül.

A Dyson Corrale HS03 hajvasalóval tökéletes lehet a frizurád kompromisszumok nélkül


A Dyson Corrale HS03 hajvasalóval pillanatok alatt készítheted el a kifogástalan frizurát minden egyes alkalomra. Csak rajtad múlik, hogy gazdag és rugalmas loknikat, a hajvégeknél enyhén göndörödő frizurát, szabálytalan hullámokból álló lezser megjelenést vagy stílusos egyenes hajat szeretnél viselni.

Dyson Corrale HS03 rugalmas hajvasaló

Az akkumulátoros, teljesen vezeték nélküli működésnek hála 30 percig áll rendelkezésedre a készülék a kényelmes hajformázáshoz, amely során a teljesítménye megegyezik a kábeles használattal. A Li-ion akkumulátor feltöltése nem vesz igénybe többet, mint 70 perc. Amennyiben szükséges, a Dyson Corrale HS03 hajformázó készülékét használhatod hálózati tápellátással is.

A Dyson Corrale HS03 hajvasaló főbb jellemzői

OLED kijelző

OLED kijelző

Kényelmesen ellenőrizheted az akkumulátor aktuális kapacitását, beállíthatod a hőmérsékletet vagy megnézheted a töltöttség állapotát a beépített OLED kijelzőn.

Állítható hőmérséklet

Alkalmas minden hajtípusra

A Dyson Corrale HS03 3 hőmérsékletszintet kínál (165, 185 és 210 °C) minden hajtípus, hajhosszúság illetve kívánt frizura formázásához szükséges optimális beállításokhoz.

Az akkumulátor 30 percig tart

Az akkumulátor 30 percig tart

Az erőteljes 4 cellás Li-ion akkumulátor teljesítménye megegyezik a hálózati kábeles felhasználással.

Kábeles használat lehetősége

Kábeles használat lehetősége

Amennyiben szeretnéd maximalizálni a hajformázással töltött időt, töltsd fel a Dyson Corrale HS03 hajvasaló akkumulátorát 100%-ig, majd csatlakoztasd a tápkábelt a hajvasalóhoz.

Automatikus kikapcsolás

Automatikus kikapcsolás

A biztonságos használat érdekében a Dyson Corrale HS03 hajformázó 10 perces inaktivitás után automatikusan kikapcsol. A biztonsági zár lehetővé teszi a hajvasaló elhelyezését használat után közvetlenül az utazótokban.

Univerzális tápellátás

A Dyson Corrale HS03 utazáshoz is ideális

Az univerzális tápellátásnak illetve a légi utazáshoz is alkalmas biztosítéknak hála aggodalmak nélkül utazhatsz külföldre a Dyson Corrale HS03 hajvasalóval.

Innovatív Dyson technológia

A rugalmas mangán-réz ötvözetből készült vasalólapok együtt tartják a hajtincsek hajszálait vasalás közben, így jobb hajformázást tesznek lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten. A végeredmény pedig sima és ragyogó haj minimális erőfeszítéssel.

Intelligens hőmérséklet-szabályozás

A Dyson Corrale HS03 hajvasaló olyan beépített érzékelőrendszerrel büszkélkedhet, amely egy másodpercen belül 100 alkalommal szabályozza a vasalólapok hőmérsékletét, így állandó a teljesítménye az abszolút gyengéd hajformázásért.

A Dyson Corrale HS03 hajvasaló csomagban található kiegészítőiParaméterek

Tulajdonságok

Max. hőmérséklet 210 °C
Min. hőmérséklet 165 °C

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Különleges funkciók Mozgó simítólapok, Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Biztonsági zár, Flexibilis kábel, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás, Utazó szett

Más

Kábel hosszúsága 4,34 m
Kód:  DYSZV289
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  5025155046289
P-DC1-WEB20