Oldal frissítése

Dyson Corrale fukszia/szürke ajándék kiadás

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dyson Corrale fukszia/szürke ajándék kiadás


Dyson Corrale
Díszdoboz hajkefével és fésűvel.


A Dyson Corrale hajformázótökéletes stílust biztosít kompromisszumok nélkül

A Dyson Corrale hajformázóval pillanatok alatt minden alkalomra tökéletes frizurát készíthetsz. Csak rajtad múlik, hogy a dús és rugalmas fürtöket, az enyhén hullámos tincseket, az alkalmi megjelenést, a szabálytalan hullámokat vagy az elegáns, sima frizurát részesíted előnyben. A Dyson Corrale nagysebességű hajformázó rugalmas réz-mangánötvözet lemezekkelrendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a hajszálak formájához, és károsodás nélkül tartják őket. Ennek köszönhetően teljes mértékben irányításod alatt tarthatod a frizurát anélkül, hogy bosszantó kunkoroktól vagy szálló hajtól szenvednél.


Dyson Corrale rugalmas hajformázó díszdobozban

Az akkumulátoros vezeték nélküli működésnek köszönhetően a kényelmes működés akár 30 percig is biztosított. A lítium-ion akkumulátor újratöltése nem tart tovább 70 percnél. Szükség esetén a Dyson Corrale közvetlenül az elektromos hálózatról táplálható.



A Dyson Corrale ajándék szett kiadású hajformázó jellemzői


Dyson Corrale


OLED kijelző
Az integrált OLED kijelzőn kényelmesen ellenőrizheted az akkumulátor aktuális kapacitását, beállíthatod a hőmérsékletet vagy a töltési állapotot.

Dyson Corrale


Minden hajtípusra alkalmas
A Dyson Corrale 3 hőmérsékleti szintet (165, 185 és 210 °C) kínál az optimális beállításhoz a haj típusától, hosszától, illetve a kívánt frizurától függően.

Dyson Corrale


Az akkumulátor akár 30 perces üzemidőt is kínál
Az erőteljes 4 cellás Li-Ion akkumulátor a hálózati kábellel összehasonlítható teljesítményt nyújt.

Dyson Corrale


Hálózati tápellátás lehetősége
A haj kezelési idejének maximalizálása érdekében töltsd fel az akkumulátort 100% -ra, és csatlakoztasd a tápkábelt a Dyson Corrale hajvasalóhoz.

Dyson Corrale


Automatikus leállítás
A biztonságos működés érdekében a Dyson Corrale vasaló 10 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. A biztonsági retesz lehetővé teszi, hogy használatot követően azonnal az utazótáskába helyezhesd.

Dyson Corrale


A Dyson Corrale utazáshoz is ideális
Az univerzális tápegységnek és a légi közlekedést lehetővé tevő biztosítéknak köszönhetően a Dyson Corrale hajformázóval gond nélkül utazhatsz külföldre.


Innovatív Dyson technológia

A hajlékony mangán és rézötvözetű fűtőlapok összetartják a hajszálakat, hogy jobb formázást érjenek el kisebb hőmérsékletfüggés nélkül. Az eredmény sima és ragyogó haj, minimális erőfeszítéssel.


A Dyson Corrale intelligens hőmérséklet-szabályozást használ

A Dyson Corrale integrált érzékelő rendszerrel rendelkezik, amely 100 × másodpercenként szabályozza a fűtőlemezek hőmérsékletét az állandó teljesítmény elérése és a maximálisan kíméletes formázás érdekében.


A csomag tartalma


Dyson Corrale hajvasaló

Dyson hajkefe

Dyson fésű

Töltőállvány



Magas hőmérsékletnek ellenálló utazótáska

Mágneses 360° -os töltőkábel





Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Flexibilis kábel, Utazó szett, Mozgó simítólapok
Lapok szélessége 40 mm
Max. hőmérséklet 210 °C
Min. hőmérséklet 165 °C
Teljesítmény 55 W
Bemelegedési idő 10 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Ionizálás, Automatikus kikapcsolás

Egyéb

Kábel hosszúsága 4,34 m
Szín Szürke
Kód:  DYSZV603
Termékszám:  DS-371656-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20