Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Dyson AM09 Hot + Cool

4,5 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Dyson AM09 Hot + Cool



Dyson AM09 Hot + Cool

Felmelegít a téli hónapokban, nyáron pedig hűsít. Nagy teljesítményének köszönhetően egyenletesen és rövid idő alatt melegíti fel a helyiséget a kívánt hőmérsékletre akár 37 °C-ra.


Air Multiplier technológia

Az Air Multiplier technológia alkalmazásával gyorsabban oszlatja szét a meleget a helyiségben, mint a hagyományos forrólevegős ventilátorok. Az egész szobát gyorsan és egyenletesen melegíti át. Hűtés módban másodpercenként akár 28 liter levegőt szív magába, ezáltal pedig nagy sebességű légáramlást generál. A végeredmény pedig? Hatékony felfrissülés.


Pontos irányítás

Lehetőséged van a kívánt hőmérséklet értékének beállítására - az intelligens termosztát pedig megőrzi ezt az értéket. A távirányítóval szabályozhatod a légáramlást, az oszcillálást és a hőmérsékletet is, maga a távirányító a készülék tetején helyezkedik el mágneses rögzítéssel.



Sokoldalú és nagyon csendes

Ez az egyetlen forrólevegős ventilátor, amely a Jet Focus technológiát alkalmazza, ennek eredményeként pedig választhatsz a keskeny légáramlás és a széles légáramlás között: előbbi a célzott, utóbbi pedig az egyenletes felmelegedést szolgálja. Természetesen a dőlésszögének irányát is beállíthatod az optimális pozíció eléréséhez. Azonban a készülék egyik legnagyobb előnye a rejtett ventilátor, amely a fokozott biztonság mellett az optimalizált légcsatornával akár 75%-kal alacsonyabb zajszintet jelent. Tehát nyugodtan bekapcsolhatod alváshoz is a hálószobában, észre sem veszed majd a működését.


A Dyson AM09 Hot + Cool ventilátor jellemzői

  • Nagy teljesítményű forrólevegős ventilátor stílusos kialakítással
  • A szoba gyors és egyenletes fűtése
  • Air Multiplier az erős, egyenletes légáramlásért
  • Alacsony zajszint
  • Távirányítóval
  • Könnyű tisztítás


Paraméterek

Szín

Szín Ezüst

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 10
Funkciók Oszcilláció, Időzítő
Tulajdonságok Állítható dőlésszög
Csomag tartalma Távirányító

Típus

Típus Oszlop
Kód:  EAD5031u
Termékszám:  DS-304550-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05