Oldal frissítése

DYSON AM07 Black&Nickel

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DYSON AM07 Black&Nickel

Főleg a nyári forróságban, amikor a lakásban vagy az irodában rendesen szellőztetni szinte lehetetlen, a kiváló DYSON AM07 Black&Nickel oszlopos ventilátor friss levegője üdítően hathat. A(z) 56 W stabil teljesítmény lehetővé teszi szervezetednek az igazi felüdülést. A jobb cirkuláció érdekében a ventilátoron beállíthatod az oszcillációt. A cirkuláció sebessége igény szerint szabályozható a(z) 10 sebesség közül. A kényelmes és egyszerű használatot elősegíti a megbízható távirányító.

DYSON AM07 Black&Nickel - Fő tulajdonságok

  • Lapát nélküli ventilátor
  • Távirányítású
  • Időzítés ütemezése
  • 10 állítható sebessségfokozat
  • Teljesítmény: 56 W

A(z) DYSON AM07 Black&Nickel ventilátor kidolgozott részletei

A(z) DYSON AM07 Black&Nickel nagy előnye a lapát nélküli működési rendszer, amely halkabb és biztonságosabb kiváltképp azon helyeken, ahol kisgyerekek vannak. A(z) Ventilátor időzítővel van ellátva, amely lehetővé teszi a készülék kényelmes használatát például elalvás előtt is. A(z) DYSON AM07 Black&Nickel lehetővé teszi az oszcilláció lehetőségén kívül a cirkuláció Neked megfelelő szögének igény szerinti beállítását is.

Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zajszint 64 dB
Teljesítményfelvétel 56 W
Sebességfokozat 10
Funkciók Oszcilláció, Időzítő
Tulajdonságok Állítható dőlésszög, Lapát nélküli
Csomag tartalma Távirányító

Típus

Típus Oszlop
Kód:  EAD5032n
Termékszám:  5025155017845
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20