Oldal frissítése

Dyson Airblade AB12 - ezüst

Dyson Airblade AB12 - ezüst

Ismerd meg ezt a forradalmian új kézszárítót! Kiváló Dyson motor működteti, amely a világon az egyik legkisebb, ám legerősebb felszerelés is: teljesítménye 1600W, és azonnali, kettős légáramot indít 690 km/h sebességgel. A legtöbb, hagyományos kézszárító egy keskeny légoszloppal dolgozik, melynek általában az a nem kívánatos eredménye, hogy a kéz helyeken nedves marad. A nedves tenyéren pedig 1000-szer jobban szaporodnak a baktériumok, mint a szárazon. Az Airblade kézszárítónak mindössze 10 másodperc elegendő, hogy teljesen megszárítsa a kezed, és más készülékekhez hasonlítva példátlanul alacsony zajszinttel (86 dB) rendelkezik. Természetesen vízálló, IP24 védettségű.

A legfontosabb előnyök

  • Minőségi és kompakt kialakítás
  • Szárítás tökéletesen tiszta levegővel
  • Sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint versenytársai
  • Levegő sebessége eléri sebesség 690 km/h értéket
  • Száraz kezek mindössze 10 másodperc alatt, automatikusan kikapcsol 30 másodperc után
  • Teljes élettartamú antibakteriális H13 HEPA szűrő eltávolítja a baktériumok 99,9%-át
  • Érintés nélküli vezérlés, baktériumölő felületek és egészségügyi feltételek

Nagy teljesítményű, kompakt, olcsó, egyszerűen hibátlan!

Nem elég, hogy rendkívül nagy teljesítményű eszközről beszélünk, de még kevés helyet is foglal! Felszerelés után a falból mindössze 10 cm-ig áll ki, ráadásul a készülék használatának nincsenek semmilyen rejtett költségei sem. Szintén előny az alacsony fenntartási költség, higiénia, a környezettudatos kialakítás, és az alacsony szén-dioxid kibocsátás. A konkurens termékekhez képest használata akár 69%-kal kisebb kiadásokat eredményez, a papír kéztörlős megoldásnál pedig akár egy hihetetlen 97%-kal kevesebbe kerül a fenntartása! Szárításonként energiafelhasználása  0.0044 kWh.

Egészségügyi körülmények és további megtakarítások

A nyilvános WC-k és a levegőben szálló baktériumok rendkívül veszélyes hatással lehetnek egészségünkre. Így nagyon fontos biztosítani, hogy a kezünket szárító levegő tiszta legyen. Ezt sajnos sok gyártó figyelmen kívül hagyja, azonban a Dyson kézszárító antimikrobiális, beépített HEPA H13 szűrővel rendelkezik, amely elfogja a baktériumok és vírusok 99.9%-át a levegőből, így kezeid biztosan teljesen tiszták maradnak kézmosás után. Infravörös sugarakkal érzékeli a közel helyezett kezet, ezért nem kell hozzáérni sem. A készülék 30 másodperc után automatikusan kikapcsol.

Műszaki paraméterek:

Méretek (M x Sz x M): 394 x 234 x 100 mm
Termék súlya: 2,8 kg
Tápegység: 230-240 V AC, 50 Hz
Ház anyaga: polikarbonát PC
Motor fordulatszám: 88000 fordulat/perc
A levegő áramlási sebessége: 30 liter másodpercenként
Javasolt felszerelési magasság: Férfiak: 1.324 mm, Nők: 1.289 mm, Gyermekek, fogyatékkal élők: 1074 mm

 
Kód:  EAZ9001j
Termékszám:  5025155015605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15