Oldal frissítése

DW HOME Vanilla Bean 390 green

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DW HOME Vanilla Bean 390 green

A DW HOME Vanilla Bean egy illatosított gyertya üvegben a vanília finom illatával. Szójaviaszból készült, amely hosszú ideig ég és tiszta. A benne lévő három kanócnak köszönhetően egyenletesen ég, maradék viasz nélkül. A gyertya akár 26 órán keresztül ég, közben kellemes kikapcsolódást biztosít. A vajkrém és a bársonyosan édes cukormáz tónusaival kevert vanília finom illata kellemesen hat az érzékeidre. Az eredmény egy olyan illat, amely megnyugtat, ugyanakkor ösztönzőleg hat, így tökéletesen kedvező hatást gyakorol a testre és az elmére. A DW HOME Vanilla Bean lenyűgöző illatot és a pihenés és a kikapcsolódás egyedülálló pillanatait biztosítja.

A 390 g-os DW HOME Vanilla Bean főbb jellemzői

  • Illatgyertya üvegben
  • A vanília, a vajkrém és az édes cukormáz illatával
  • Szójaviaszból készült
  • Egyenletes égés a három kanócnak köszönhetően
  • Akár 26 órás égési idő
  • A DW HOME kézzel öntött

Egyedi lakásdekoráció

A Vanilla Bean illatgyertya nemcsak a kikapcsolódás kellemes pillanatait biztosítja, hanem az otthonod kivételes dekorációjává is válhat. A gyertyát neves designerek tervezték, és valódi varázsa lesz a te lakásodnak is. Különlegessége, hogy kézzel öntötték és nagyon kellemes illatú. A DW HOME gyertya illata hosszú időn át betölti az egész lakást.

Használat és tárolás:
Használat előtt tárold a gyertyát sötét helyen, legfeljebb 20 °C-os hőmérsékleten
. Mielőtt meggyújtanád, távolítsd el a fedelet, és helyezd nem gyúlékony alapra. A tökéletes hatás elérése érdekében, valamint azért, hogy a gyertya teljesen le tudjon égni, mindig hagyd, hogy a viasz az egész felületen megolvadjon. Miután meggyújtod a gyertyát, ne hagyd felügyelet nélkül és ne tedd rá a fedelet.

Tömeg:
390,37 g


Paraméterek

Illat típusa

Illat típusa Gyümölcsös

Tömeg

Tömeg 390 g

Fajta

Gyertya fajtája Illatos

Méret

Gyertya mérete Közepes

Edény

Edény Üveg

Égési idő

Égési idő 26 óra
Kód:  SVI163
Termékszám:  683327015010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20