Oldal frissítése

DW HOME Tranquil Lotus 270 gramm

4,3 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

DW HOME Tranquil Lotus 270 gramm

A DW HOME Tranquil Lotus egy lótuszvirág illatú, 270 grammos üveges illatgyertya. Szójaviaszból készült, amely hosszan és tisztán ég. A két kanócnak köszönhetően az égés egyenletes és nem képez maradék viaszt. A gyertya akár 33 órán át égethető, és közben pihentető pillanatokat nyújt. A lótuszvirág, a jázmin és a liliom mágikus illata fűszeres kardamommal és frissítő grapefruittal keveredik. Ezt az egyveleget egészíti ki a szantálfa, pézsma és a borostyán illata, amely tökéletesen jótékony hatással van a testre, és megnyugtatja az elmét. A DW HOME Tranquil Lotus a lenyűgöző illatok és az egyedi pillanatok, a pihenés és a relaxáció keverékét nyújtja.

A DW HOME Tranquil Lotus 270 grammos gyertya legfontosabb jellemzői

  • Illatos gyertya üvegben
  • DW HOME Tranquil Lotus gyertya lótuszvirág illattal
  • Szantálfa, pézsma és borostyán illatával
  • Szójaviaszból készült
  • A két kanócnak köszönhetően egyenletesen ég
  • Az égési idő legfeljebb 33 óra
  • Kézzel töltött

Egyedi dekoráció az otthonodba

A Dw HOME Nyugodt Lotus illatos gyertya nemcsak kellemes relaxációs pillanatokat kínál, hanem kivételes otthoni dekorációvá is válik. A gyertyát a legjobb dizájnerek tervezték, és valódi bájt visz az otthonodba. Kivételességét fokozza a kézi töltés és az, hogy nagyon kellemes illattal rendelkezik. A DW HOME gyertya hosszú időre beillatozza az egész lakást.

Használat és tárolás:
Használat előtt a gyertyát sötét helyen, legfeljebb 20°C-os hőmérsékleten tárold
. Mielőtt meggyújtanád, távolítsd el a fedelet, és helyezd egy nem gyúlékony felületre. A tökéletes hatás és a teljes égés érdekében mindig hagyd, hogy a viaszbázis feloldódjon az egész felületen. Ne hagyd felügyelet nélkül az égő gyertyát, és soha ne oltsd el a lángot a fedél segítségével.

Tömeg:
269 g

Paraméterek

Illat típusa

Illat típusa Virágos

Tömeg

Tömeg 270 g

Égési idő

Égési idő 33 óra
Kód:  SVI141
Termékszám:  6833270000050

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20