Oldal frissítése

Duux Whisper Ultimate SMART Black + battery pack

5 2 értékelés
108 590 Ft

Duux Whisper Ultimate SMART Black + battery pack

A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor az ideális eszköz a levegő gyors és könnyű lehűtéséhez. Az újratölthető akkumulátoros vezeték nélküli kialakításának és a hosszú, akár 12 órás üzemidejének hála a ventilátort bárhol használhatod. A vezérlése egyszerű, igénybe veheted a praktikus távirányítót is. A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor Téged is lenyűgöz hosszú, 17 méteres hatótávolságával, így tehát ideális a nagyobb szobák lehűtéséhez is. A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor kényelmeskezeléséért a kompakt méretei felelnek, emellett nagyra értékelheted a stílusos minimalista megjelenését matt fekete dizájnnal.

A Duux Whisper Ultimate SMART fekete ventilátor főbb jellemzői

  • Mobilalkalmazás okoseszközökhöz
  • A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor feje könnyen beállítható a kívánt magasságra 
  • Az újratölthető akkumulátor akár 12 óráig is bírja
  • Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor 30 sebességbeállítással
  • Vezérlés lehetősége az Amazon Alexa és a Google Asszisztens hangsegédekkel
  • Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor csendes működéssel
  • Praktikus távirányítóval
  • Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor intuitív vezérléssel
  • Elegáns minimalista design fekete színben
  • A ventilátor 17 méteres, hosszú hatótávolsággal rendelkezik

Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor vezeték nélküli működéssel

A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor egy maximum 12 órás üzemidejű újratölthető akkumulátorral büszkélkedhet, ennek hála teljesen vezeték nélküli és gond nélkül használhatod bárhol. Nagy teljesítményével és állítható sebességével a ventilátor azonnal kellemes hideg levegővel átjárt helyiséggé alakítja a lakás vagy a ház forró környezetét. A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor emellett örömet okoz csendes működésével, gond nélkül használhatod a forró nyári éjszakákon.

Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor nagy hatótávolsággal

A dupla ventilátor lapátoknak hála a Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor hatótávolsága akár 17 méter is lehet, tehát könnyedén hűti le még a nagyobb helyiségeket is. 30 elérhető sebességbeállítás áll a rendelkezésedre, elérhető még az automatikus üzemmód is. A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor függőleges és vízszintes irányban is forog, az érzékeny szenzor pedig segít beállítani az levegő ideális hőmérsékletét.

Elegáns dizájn fekete színben

A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátort stílusos minimalista formatervezés jellemzi matt fekete dizájnnal. Alacsony tömegének hála a ventilátor kezelése gyors, a fejrész könnyedén meghosszabbítható a kívánt magasságúra. Elérhető még a praktikus távirányító is a Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor maximálisan kényelmes használatához.

Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor egyszerű használattal

Minden bizonnyal örömmel fogadod a Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor intuitív használatát. Található rajta egy érintőgomb a készülék ki- vagy bekapcsolásához illetve egy forgógomb LED kijelzővel. A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor vezérelhető az okostelefonos alkalmazással illetve az Amazon Alexa és Google Asszisztens hangsegédekkel is.


Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zajszint 13 dB
Teljesítményfelvétel 32 W
Sebességfokozat 30
Lapátok átmérője 34 cm
Funkciók Oszcilláció, Időzítő, Akkumulátoros működés
Tulajdonságok Állítható magasság, Alkalmazáson keresztüli vezérlés, Wi-Fi, Smart
Csomag tartalma Távirányító
Minimális magasság 58 cm
Maximális magasság 103 cm

Típus

Típus Álló

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása
Kód:  DUUVE131
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DXCF14

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10