Oldal frissítése

Duux Whisper Gray

4,5 16 értékelés
58 790 Ft

Duux Whisper Gray

A Duux márka bemutatja a minőségi Whisper Gray ventilátort, amely rövid idő alatt hűti le a levegőt a preferenciáid szerint. Használata közben nagyra értékelheted a hosszú, 15 méteres hatótávolságát, amelynek hála könnyedén hűti le a levegőt még nagyobb helyiségekben is. Emellett lenyűgöz alacsony, 13 dB-es zajszintjével illetve a praktikus éjszakai móddal, amellyel kényelmesen használhatod a készüléket még éjjel is. Összesen 26 állítható sebesség és különféle üzemmódok állnak a rendelkezésedre. A magasságban állítható fejrésszel a Whisper Gray ventilátor könnyedén és gyorsan szabályozható a kívánt magasságúra. A Whisper Gray ventilátor LCD kijelzővel és praktikus távirányítóval is vezérelhető a maximális kényelem érdekében.

A Duux Whisper Grey ventilátor főbb jellemzői

  • 26 állítható sebességgel
  • Duux Whisper Gray ventilátor hosszú, maximum 15 méteres hatótávolsággal
  • Praktikus távirányító
  • Duux Whisper Gray ventilátor állítható magasságú fejjel
  • Csendes működés, mindössze 13 dB-es zajszinttel
  • Kényelmes időzítő a kikapcsolási idő egyszerű beállításához
  • Duux Whisper Gray ventilátor intuitív működéssel és LCD kijelzővel
  • Duux Whisper Gray szürke színű ventilátor
  • Kényelmes éjszakai mód éjjeli használatra

Duux Whisper Gray ventilátor 26 sebességgel

A Duux Whisper Gray ventilátor összesen 26 állítható sebességgel és különböző üzemmódokkal érkezik. Működése igazán csendes, zajszintje maximum 13 dB. Emellett a kényelmes éjszakai üzemmód automatikusan a minimumra csökkenti a Duux Whisper Gray ventilátor működésének hangerejét, így az biztosan nem zavar majd alvás közben.

Duux Whisper Gray ventilátor hosszú hatótávolsággal

A Duux Whisper Gray ventilátor használata közben nagyra értékelheted a hosszú, 15 méteres hatótávolságát, amellyel könnyedén hűti le még a nagyobb helyiségeket is. A Duux Whisper Gray ventilátor praktikus időzítővel érkezik, segítségével könnyedén beállíthatod a kívánt kikapcsolási időt bármikorra. A ventilátor beállításait egyszerűen megváltoztathatod az LCD kijelzőn illetve a távirányító segítségével a maximális kényelem eléréséhez.

Duux Whisper Gray állítható magasságú ventilátor

A Whisper Gray ventilátor feje magasságban állítható, könnyedén és gyorsan meghosszabbítható. A Duux Whisper Gray ventilátor vízszintes és függőleges irányban egyaránt mozog, tehát tökéletesen hűti le a helyiség minden részét. A Duux szürke színű elegáns megjelenését is nagyra értékelheted.


Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Maximális zajszint 50 dB
Minimális zajszint 13 dB
Teljesítményfelvétel 27 W
Sebességfokozat 26
Lapátok átmérője 34 cm
Funkciók Oszcilláció, Időzítő
Tulajdonságok Állítható magasság
Csomag tartalma Távirányító

Típus

Típus Álló
Kód:  DUUVE230
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DXCF09

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05