Oldal frissítése

Duux Tube

147 590 Ft

Duux Tube

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Akkor tökéletes választás számodra egy ilyen modern Duux Tube légtisztító készülék. Megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. A fejlett technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Ez a praktikus mobil segédeszköz 75 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciók használatát teszi lehetővé, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Duux Tube Lifestyle
Légtisztító Duux Tube Jellemzők/technológia

Duux Tube légtisztító lényeges paraméterei

  • Egy ilyen hasznos Duux légtisztító hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 75 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 550 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A hozzáadott levegő ionizációs funkció hatékonyabbá teszi az egész folyamatot
  • A teljesítmény igény szerint állítható
  • A tisztítási intervallum beállítható az időzítővel
  • A légtisztító vezérlése mobilalkalmazáson keresztül is elvégezhető
  • Hangasszisztenseken keresztül vezérelhetjük
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Ezen Duux légtisztító teljesítménye 55 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 32 dB(A), és ez az érték legfeljebb 64 dB(A)

Bármikor számíthatsz erre a nagy teljesítményű légtisztítóra a népszerű Duux gyártótól

Egy ilyen hasznos Duux légtisztító funkciói hozzájárulnak a kényelmes és hatékony mindennapi használathoz. Az automatikus üzemmód a levegő minőségétől függően állítja be az optimális teljesítményt. A beavatkozásunk nélkül, minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. Lehetőséged van egyszerűen beállítani a teljesítményt, hogy a specifikus igényeidnek megfelelő legjobb tisztítási fokozatot választhasd ki. A beépített időzítőnek köszönhetően egyéni igényeink szerint beállíthatjuk, hogy a levegő tisztító milyen időközönként működjön. Képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, ha itt az ideje a tisztítási mód aktiválásának.

Légtisztító Duux Tube ...
Légtisztító Duux Tube Jellemzők/technológia

Modern felszereltség és könnyű kezelhetőség

Eme Duux levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító egy mobil alkalmazással vezérelhető, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Hangasszisztensekkel is kommunikál, tehát hangutasításokkal is vezérelhető. Támogat olyan technológiákat, mint Wi-Fi. A szükséges információk jól láthatóan jelennek meg egy kiváló minőségű kijelzőn.

Egy ilyen hasznos Duux légtisztító érdekes funkcióinak köszönhetően okoz örömet

Egy ilyen hasznos Duux légtisztító segít friss környezetet teremteni és javítani otthonunk klímáját. A levegő ionizációs funkció negatív töltésű ionokat ad a térhez, amelyek hatékonyan semlegesítik az allergéneket. Felgyorsítja a porszemcsék összecsomósodását, és ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor célja, hogy növelje a folyamat hatékonyságát, és eltávolítsa még azokat a részecskéket is, amelyek egyébként szabadon maradnának a térben.

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Eme Duux légtisztító beszívja a levegőt, a szűrőrendszeren keresztül sikeresen felfogja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecskét, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént hatékonyan felfogjon és kiszűrjön. A szénszűrő a szagok megszüntetésére és a mérgező füst, például a kén-dioxid eltávolítására lett kifejlesztve. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen modern Duux levegőtisztító 550 m³/h kapacitással bír. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 32 dB(A), illetve az érték legfeljebb 64 dB(A).

Méretei:

68 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 55 W
Légtisztító teljesítmény 550 m3/óra
Ajánlott szobaméret 75 m2
Maximális zajszint 64 dB(A)
Minimális zajszint 32 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással, Hanggal
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 32 cm
Mélység 32 cm
Magasság 68 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  DUUCV404
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DXPU03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05