Oldal frissítése

Duux DXCF53 Whisper Flex Smart Sage akkumulátor nélkül

4,0 1 értékelés
78 890 Ft

Duux DXCF53 Whisper Flex Smart Sage akkumulátor nélkül

Duux DXCF53 Whisper Flex Smart - tökéletes hűtés a forró nyári napokon



A csendes Duux DXCF53 Whisper Flex Smart vezeték nélküli ventilátor ideális eszköz a levegő gyors és egyszerű hűtésére a forró nyári napokon. A vezeték nélküli kialakításnak és az újratölthető akkumulátornak (nem tartozék) köszönhetően (hosszú, akár 18 órás üzemidővel) a ventilátor bárhol használható. A ventilátor vezérlése nagyon egyszerű, használhatod a LED kijelzővel ellátott alumínium forgatógombot, a mellékelt távirányítót vagy az ingyenes Duux mobilalkalmazást is. A Duux DXCF53 Whisper FlexSmart ventilátor állítható magasságával, alacsony zajszintjével és nagy, akár 15 méteres szélerősségével örvendeztet meg, így ideális nagy helyiségek hűtésére. A Duux DXCF53 kényelmes kezelhetőségét kompakt méretei illetve alacsony tömege biztosítja, és értékelni fogod a matt felületű, elegáns, minimalista dizájnt is.



Észre sem fogod venni a Duux DXCF53 Whisper Flex Smart ventilátor működését

Nagy teljesítményének és szabályozható sebességének köszönhetően a ventilátor a forró lakást vagy házat azonnal a kellemesen hűvös levegő oázisává változtatja. A Duux DXCF53 Whisper Flex Smart vezeték nélküli ventilátor minimális zajt kelt, hiszen alig hallható, mindössze 13 dB-es zajszinttel rendelkezik. Természetes szellő üzemmódot is kínál, ahol a sebesség váltakozva szimulálja a valódi szelet. Az éjszakai üzemmód minimális zajjal rendelkezik, ráadásul a kijelző automatikusanelsötétül. 

2 az 1-ben ventilátor, amelyet bárhol értékelni fogsz, ahol szükséged van rá

Az 51 és 88 között állítható magasságnak köszönhetően a Duux DXCF53 Whisper Flex Smart akár asztali ventilátorként, akár klasszikus állványos ventilátorként is működhet - mindig tökéletesen alkalmazkodik igényeidhez. A függőleges (100°) és vízszintes (90°) oszcilláció hozzájárul az egész helyiség tökéletes hűtéséhez. A nagy teljesítményű és dupla lapátokkal rendelkező ventilátor hatótávolsága akár 15 méter, és óránként akár 2300 m3 levegőt is átbocsát, így nagy helyiségeket is gond nélkül képeslehűteni. Mindezt minimális zaj mellett. 



A Duux DXCF53 Whisper Flex Smart ventilátor egyszerű kezelést kínál

A Duux DXCF53 Whisper Flex Smart ventilátor használatakor értékelni fogod a háromirányú vezérlést. Egyszerűen állítsd be a kívánt sebességet (26) és a működési módot a LED-es alumínium forgatógomb, a távirányító- vagy a mobilalkalmazás segítségével. Természetesen praktikus időzítő is rendelkezésedre áll, amely 1-től 12 óráig állítható. A Duux DXCF53 Whisper Flex Smart ventilátor az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével is vezérelhető - a ventilátort egyszerűhangutasításokkal kapcsolhatod be vagy állíthatod a sebességét anélkül, hogy a kezeidre szükség lenne. 

A Duux DXCF53 lenyűgöz elegáns kialakításával

A Duux DXCF53 Whisper Flex Smart vezeték nélküli ventilátor elegáns, minimalista dizájnnal és matt kivitelezéssel rendelkezik. A kis tömegnek köszönhetően a ventilátor kezelése nagyon gyors, a ventilátor nyaka pedig könnyen a kívánt magasságig meghosszabbítható. A Duux DXCF53 Whisper Flex Smart amellett, hogy rendkívül csendes, nagyon energiatakarékos is. 

A Duux DXCF53 Whisper Flex Smart Sage ventilátor főbb jellemzői

  • Intelligens vezeték nélküli ventilátor 2 az 1-ben - állvány vagy asztali ventilátorként használható
  • Három vezérlési lehetőség
  • Magassága 51 és 88 cm között állítható
  • A Duux DXCF53 Whisper Flex Smart 26 állítható sebességet kínál
  • Vezérlés az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével
  • LED érintőkijelző
  • Időzítő (1-12 óra) és automatikus kikapcsolás
  • Csendes ventilátor működés (13-50 dB)
  • Oszcilláció 100° függőlegesen és legfeljebb 90° vízszintesen
  • Éjszakai és természetes szellő üzemmód
  • Elegáns minimalista design matt kivitelben
  • Hosszú, akár 15 méteres ventilátor hatótávolság
  • Használat 230 V-ról vagy akkumulátorról
  • Az akkumulátorok és a dokkolóállomás nem tartozék, külön megvásárolható
  • Az akkumulátor élettartama 3-18 óra

Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zajszint 50 dB
Minimális zajszint 13 dB
Teljesítményfelvétel 27 W
Légáramlás 2 298,69 m3/h
Sebességfokozat 26
Lapátok átmérője 34 cm
Funkciók Időzítő, Akkumulátoros működés
Tulajdonságok Állítható magasság, Kijelző, Alkalmazáson keresztüli vezérlés, Smart
Csomag tartalma Távirányító
Függőleges oszcilláció 100 °
Vízszintes oszcilláció 90 °
Minimális magasság 51 cm
Maximális magasság 88 cm

Típus

Típus Álló

Szín

Szín Zöld

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  DUUVE096
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DXCF53

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05