Oldal frissítése

Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate White akkumulátor nélkül

4,0 1 értékelés
90 190 Ft

Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate White akkumulátor nélkül

Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate - tökéletes hűtés a forró nyári napokon



A csendes Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate vezeték nélküli ventilátor ideális eszköz a forró nyári napokon a levegő egyszerű és gyors hűtéséhez. A vezeték nélküli kialakításnak és az újratölthető akkumulátornak (nem tartozék) köszönhetően a ventilátor akár 12 órán át is üzemel, és bárhol használható. A ventilátor vezérlése nagyon egyszerű, a LED-kijelzővel ellátott alumínium forgatógombot, a mellékelt távirányítót vagy az ingyenes Duux mobilalkalmazást is használhatod. A Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate ventilátor állítható magasságával, alacsony zajszintjével és nagy, akár 17 méteres szélerősségével örvendeztet meg, így ideális nagy helyiségek hűtésére. A Duux DXCF51 ventilátor kényelmes kezelhetőségét a kompakt méretek és a kis tömeg biztosítja, valamint értékelni fogod az elegáns, minimalista designt,amely matt felülettel egészül ki.



Nem is fogod észrevenni a Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate-et

Nagy teljesítményének és szabályozható sebességének köszönhetően a ventilátor a forró lakást vagy házat azonnal kellemesen hűvös levegőjű oázissá változtatja. A Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate vezeték nélküli ventilátor minimális zajt kelt, hiszen alig hallható mindössze 13 dB-es hangja. Természetes szellő üzemmóddal is rendelkezik, ahol a szélsebesség váltakozva szimulálja a valódi szelet. Az éjszakai üzemmód minimális zajjal rendelkezik, ráadásul a kijelző automatikusanelsötétül. A ventilátort hőmérséklet-szabályozott üzemmódba is kapcsolhatod - csak állítsd be a kívánt hőmérsékletet, a többi automatikusan történik. A hőmérséklet-érzékelő méri a környezeti hőmérsékletet, és ennek megfelelően állítja be a sebességet. 

2 az 1-ben ventilátor, amelyet bárhol értékelni fogsz, ahol szükség van rá

Az 58 és 103 között állítható magasságnak köszönhetően a Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate akár asztali ventilátorként, akár klasszikus állványventilátorként működhet - mindig tökéletesen alkalmazkodik igényeidhez. A függőleges (105°) és a vízszintes (90°) oszcilláció egyaránt hozzájárul az egész helyiség tökéletes hűtéséhez. A nagy teljesítményű és dupla lapátokkal rendelkező ventilátor hatótávolsága akár 17 méter, és óránként akár 2000 m3 levegőt is átereszt, így nagy helyiségeket is gondnélkül képes lehűteni. Mindezt minimális zaj mellett. 



A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor egyszerű kezelhetőséget kínál

A Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate ventilátor használatakor értékelni fogod a háromirányú vezérlést. Egyszerűen állítsd be a kívánt sebességet (30) és a működési módot a  LED-es érintőképernyővel rendelkező alumínium forgatógombbal, a távirányító- vagy a mobilalkalmazás segítségével. Természetesen a praktikus időzítőt is használhatod, amely 1-től 12 óráig állítható. A Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével is vezérelhető - a ventilátortegyszerű hangutasításokkal kapcsolhatod be vagy állíthatod a sebességét anélkül, hogy szükség lenne a kezedre. 

A Duux DXCF51 elegáns kialakításával nyűgöz le

A Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate vezeték nélküli ventilátor elegáns, minimalista dizájnnal és matt kivitelezéssel rendelkezik. A kis tömegnek köszönhetően a ventilátor kezelése nagyon gyors, a ventilátor nyaka pedig könnyen a kívánt magasságig meghosszabbítható. Amellett, hogy a Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate rendkívül csendes, nagyon energiatakarékos is. 

A Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate White ventilátor főbb jellemzői

  • Intelligens vezeték nélküli ventilátor 2 az 1-ben - állvány vagy asztali ventilátor
  • Három vezérlési lehetőség
  • Állítható magasság 58 és 103 cm között
  • A Duux DXCF51 Whisper Flex Ultimate 30 állítható sebességet kínál
  • Vezérlés az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével
  • LED érintőkijelző
  • Időzítő (1-12 óra)
  • Csendes ventilátor működés (13-50 dB)
  • Oszcilláció 105° függőlegesen és legfeljebb 90° vízszintesen
  • Éjszakai és természetes szellő vagy hőmérséklet-szabályozott üzemmód
  • Elegáns minimalista design matt kivitelben
  • Hosszú, akár 17 méteres ventilátor hatótávolság
  • Érzékelő a hőmérséklet függvényében történő automatikus szabályozáshoz
  • Használat 230 V-ról vagy akkumulátorról
  • Az akkumulátorok és a dokkolóállomás nem tartozék, külön megvásárolható
  • Az akkumulátor üzemideje 5-12 óra


Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zajszint 50 dB
Minimális zajszint 13 dB
Teljesítményfelvétel 26 W
Légáramlás 1 998,86 m3/h
Sebességfokozat 30
Lapátok átmérője 34 cm
Funkciók Időzítő, Akkumulátoros működés
Tulajdonságok Állítható magasság, Kijelző
Csomag tartalma Távirányító
Függőleges oszcilláció 105 °
Vízszintes oszcilláció 90 °
Minimális magasság 58 cm
Maximális magasság 103 cm

Típus

Típus Álló

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  DUUVE133
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DXCF51

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15