Oldal frissítése

Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate Black akkumulátor nélkül

4,0 1 értékelés
92 590 Ft

Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate Black akkumulátor nélkül

Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate - tökéletes hűtés a forró nyári napokon


A csendes Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate vezeték nélküli ventilátor ideális eszköz a levegő gyors és egyszerű hűtésére a forró nyári napokon. Vezeték nélküli kialakításának és az újratölthető akkumulátornak köszönhetően (nem tartozék) a ventilátor akár 12 órán át is üzemel, és bárhol használható. A ventilátor vezérlése nagyon egyszerű, a LED-kijelzővel ellátott alumínium forgatógombot, a mellékelt távirányítót vagy az ingyenes Duux mobilalkalmazást is használhatod. A Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate ventilátor állítható magasságával, alacsony zajszintjével és nagy, akár 17 méteres szélerősségével örvendeztet meg, így ideális nagy helyiségek hűtésére. A Duux DXCF50 kompakt méreteiilletve alacsony tömege biztosítja a kényelmes vezérlést, és értékelni fogod az elegáns, minimalista, matt kivitelű dizájnt is. 



Észre sem veszed a Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate ventilátort

Nagy teljesítményének és szabályozható sebességének köszönhetően a ventilátor a forró lakást vagy házat azonnal a kellemesen hűvös levegővel tölti meg. A Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate vezeték nélküli ventilátor minimális zajt kelt, hiszen alig hallható, mindössze 13 dB-es zajszinttel büszkélkedik. Természetes szellő üzemmóddal is rendelkezik, ahol a sebesség váltakozva szimulálja a valódi szelet. Az éjszakai üzemmód minimális zajjal rendelkezik, ráadásul a kijelzőautomatikusan elsötétül. A ventilátort hőmérséklet-szabályozott üzemmódba is kapcsolhatod - csak állítsa be a kívánt hőmérsékletet, a többi automatikusan történik. A hőmérséklet-érzékelő méri a környezeti hőmérsékletet, és ennek megfelelően állítja be a sebességet. 

A 2 az 1-ben ventilátor, amelyet bárhol értékelni fogsz, ahol szükség van rá

Az 58 és 103 között állítható magasságnak köszönhetően a Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate akár asztali ventilátorként, akár klasszikus állványventilátorként működhet - mindig tökéletesen alkalmazkodik igényeidhez. A függőleges (105°) és a vízszintes (90°) oszcilláció egyaránt hozzájárul az egész helyiség tökéletes hűtéséhez. A nagy teljesítményű és dupla lapátokkal rendelkező ventilátor hatótávolsága akár 17 méter is lehet, és óránként akár 2000 m3 levegőt is átereszt, így nagy helyiségeket isgond nélkül képes lehűteni. Mindezt minimális zaj mellett. 



A Duux Whisper Ultimate SMART ventilátor egyszerű kezelhetőséget kínál

A Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate ventilátor használatakor értékelni fogod a háromirányú vezérlést. Egyszerűen állítsd be a kívánt sebességet (30) és a működési módot a LED-es érintőképernyővel rendelkező alumínium forgatógomb-, a távirányító vagy a mobilalkalmazás segítségével. Természetesen van egy praktikus időzítő is, amely 1-től 12 óráig állítható. A Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével is vezérelhető - a ventilátort egyszerűhangutasításokkal kapcsolhatod be vagy állíthatod a sebességét anélkül, hogykezeidre szükség lenne.

A Duux DXCF50 elegáns kialakításával nyűgöz le

A Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate vezeték nélküli ventilátor elegáns, minimalista dizájnnal és matt kivitelezéssel rendelkezik. A kis tömegnek köszönhetően a ventilátor kezelése nagyon gyors, a ventilátor nyaka pedig könnyen a kívánt magasságig meghosszabbítható. A Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate amellett, hogy rendkívül csendes, nagyon energiatakarékos is. 

A Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate Black ventilátor főbb jellemzői

  • Intelligens 2 az 1-ben vezeték nélküli ventilátor, amely állványos ventilátorként vagy asztali ventilátorként is használható
  • Három vezérlési lehetőség
  • Állítható magasság 58 és 103 cm között
  • A Duux DXCF50 Whisper Flex Ultimate 30 állítható sebességet kínál
  • Vezérlés az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével
  • LED érintőkijelző
  • Időzítő (1-12 óra)
  • Csendes ventilátor működés (13-50 dB)
  • Oszcilláció 105°-ig függőlegesen és legfeljebb 90°-ban vízszintesen
  • Éjszakai mód, természetes szellő vagy hőmérséklet-szabályozott üzemmód
  • Elegáns minimalista design matt kivitelben
  • Hosszú, akár 17 méteres ventilátor hatótávolság
  • Érzékelő a hőmérséklet függvényében történő automatikus szabályozáshoz
  • Használat 230 V-ról vagy akkumulátorról
  • Az akkumulátorok és a dokkolóállomás nem tartozék, külön megvásárolható
  • Az akkumulátor üzemideje 5-12 óra

Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zajszint 50 dB
Minimális zajszint 13 dB
Teljesítményfelvétel 26 W
Légáramlás 1 998,86 m3/h
Sebességfokozat 30
Lapátok átmérője 34 cm
Funkciók Időzítő, Akkumulátoros működés
Tulajdonságok Állítható magasság, Kijelző, Alkalmazáson keresztüli vezérlés, Smart
Csomag tartalma Távirányító
Függőleges oszcilláció 105 °
Vízszintes oszcilláció 90 °
Minimális magasság 58 cm
Maximális magasság 103 cm

Típus

Típus Álló

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  DUUVE157
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DXCF50

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15