Oldal frissítése

Duux Bora Smart Dehumidifier

5 1 értékelés
162 390 Ft

Duux Bora Smart Dehumidifier

Eme Duux elektromos páramentesítő remek megoldás, ha túl magas a páratartalom a lakásban, ami nagyon gyakran eredményezheti a nedves falakon és a baktériumok elszaporodásán kívül a penész megjelenését is. Ez a mobilis Duux páramentesítő készülék 50 m² alapterületű mindenféle használatú helyiséghez használható. A nagyon magas hatásfokát 20 l/nap páramentesítő kapacitása támasztja alá. 5 l térfogatú nedvességgyűjtő tartályának hála nyugodtan használjuk akár gyakrabban anélkül, hogy a folyadékot ki kellene ürítenünk. Egy másik nagy előnye, hogy legfeljebb 42 dB-es, szinte hangtalan a működése, ennek köszönhetően gond nélkül bekapcsolhatjuk akkor is, ha otthon vagyunk.

Páramentesítő Duux Bora Smart Dehumidifier Oldalnézet
Páramentesítő Duux Bora Smart Dehumidifier Jellemzők/technológia

A praktikus Duux Bora Smart Dehumidifier páramentesítő gép fontosabb jellemzői

  • A minőségi Duux elektromos páramentesítő segít leküzdeni a túl magas páratartalmat otthonunkban
  • Páramentesítő kapacitása 20 l/nap
  • Ajánlott szobaméret 50
  • A kondenzvízgyűjtő tartály térfogata 5 l
  • A zajszint legfeljebb 42 dB
  • A minőségi Duux elektromos párátlanító funkciói: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző és automatikus kikapcsolás
  • Teljes tömege 15 kg

Duux Bora Smart Dehumidifier elektromos páramentesítő készülék hasznos tulajdonságai

A praktikus Duux páramentesítő készülék időzítővel is fel van szerelve, melynek segítségével attól függően, hogy van rá szükségünk adhatjuk meg, hogy mikor kapcsoljon be a készülék. A teljesítményt lehetséges könnyedén növelni vagy csökkenteni, és hála ennek regulálni az energiaköltségeket és a zajszintet egyszerre. Amennyiben akarjuk a páramentesítő készüléket nem fűtött helyiségekben is használni, jól jön majd az Anti-Freeze funkció, amely megóvja a gépet a jegesedéstől. Amennyiben teljesen megtelt a kondenzvíztartály, akkor ez a páramentesítő készülék szükséges beavatkozás nélkül automatikusan kikapcsol. A levegő minőségén is javíthatunk a légionizátor használatával. Természetesen a készüléken helyet kapott egy áttekinthető beépített display számos program beállítására.

Páramentesítő Duux Bora Smart Dehumidifier Oldalnézet

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 20 l/nap
Ajánlott szobaméret 50 m2
Tartály térfogata 5 l
Maximális zajszint 42 dB
Mobilalkalmazás Igen
Tömeg 15 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Ionizáció, Kijelző, Automatikus kikapcsolás

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  DUUOD575
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DXDH02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20